NOUR1E
80+
Dahası
kral keycapsi nerden aldin he yazmissin zaten sorry
kral keycapsi nerden aldin he yazmissin zaten sorry
orjinali daha güzel hocam.siyahı elime dün ulaştı ; beyazı kargoda dağıtımda . pudding keycaps ile siyahın görüntüsünü bırakıyorum . beyazı da akşam eklerim
keycap linki : https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731573006092_mu2zibsz01&refer_page_sn=10045
sesi cidden güzel , tok . insanın sürekli yazı yazası geliyor . Bence çok sessiz değil ama sesli de değilsesi nasıl hocam
Beyazını sipariş ettim klavyenin. aliexpressten zamanında beyaz puding keycaps almıstım umarım güzel durur onda dasesi cidden güzel , tok . insanın sürekli yazı yazası geliyor . Bence çok sessiz değil ama sesli de değil
orjinali çok daha iyi evet ama ben karanlık ortamda kullanıyorum . tuşlarının iç aydınlatması olmadığı için değiştirmek istedim.yoksa orjinal halinin sesi kesinlikle daha iyiorjinali daha güzel hocam.
benim beyaz şimdi geldi. kutusunu açacağım ama keycaplı halini akşam atarım .Beyazını sipariş ettim klavyenin. aliexpressten zamanında beyaz puding keycaps almıstım umarım güzel durur onda da
bende bu keycaps var puding olarak 34tlye almıştım.
beklemedeyim hocam. Benim attığım keycapsler bu klavyeye olur mu sizce?orjinali çok daha iyi evet ama ben karanlık ortamda kullanıyorum . tuşlarının iç aydınlatması olmadığı için değiştirmek istedim.yoksa orjinal halinin sesi kesinlikle daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim beyaz şimdi geldi. kutusunu açacağım ama keycaplı halini akşam atarım .
Benim burdan ilerledi 3 günün ardından ama yine gümrük şirketi tarafından teslim alındı diye ilerledi anlamadım
beklemedeyim hocam. Benim attığım keycapsler bu klavyeye olur mu sizce?
Hocam bu promosyonun ismi neydiBu şekilde alırsam hesaba 575 tl kredimi yatıcak
Eyw hocamEğer eklediğim resimdeki şekilde ise olur . orta kısmı böyle + şeklinde ise olur.
Buyrun hocamArkadaşlar biri klavyenin tuşunu söküp içini atabilir mi fotoğraftaki gibi