❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?

teşekkürler yardımcı olduğun için
rica ederim hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.

hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.
bende tam yazıyordum ne alabilirim diye direkt parayı iade ediyorlar mı öyle

şu internette gözüken çok eklemli renkli figürlerden almayı planlıyorum 50-90 tl arası değişiyor fiyatı

vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?

vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?
hocam bende ürünün toplam fiyatıyla iade etiler vergi dahil olarak yani.

şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.

şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.
Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
Ekran görüntüsü 2024-11-15 232859.png

Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
Alıntıyı görüntüle
hocam klavyeyi iade etmezseniz vergiside iade olmaz iade ettiğiniz ürünün parası ve vergisi iade edilir en azından bende öyle oldu.

dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldım

dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldım
yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana hocam, temu saniyesinde paranızı iade ediyor gerisi sizin bankanıza kalıyor genellikle 5 iş günü içerisinde iade ediliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,644
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri