DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
teşekkürler yardımcı olduğun içinhiç bilmiyorum hocam
rica ederim hocamteşekkürler yardımcı olduğun için
hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.arkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
bende tam yazıyordum ne alabilirim diye direkt parayı iade ediyorlar mı öylerica ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.
şu internette gözüken çok eklemli renkli figürlerden almayı planlıyorum 50-90 tl arası değişiyor fiyatıarkadaşlar bu ürün tek başına satın alınamıyor sanırım. Yanına bir şey eklemek gerekiyor 670 TL yapmak için. Yanına ne ekleyebiliriz, tavsiyesi olan var mıdır?
evet hocam genellikle 5 iş günü içerisinde iade ediliyor.bende tam yazıyordum ne alabilirim diye direkt parayı iade ediyorlar mı öyle
vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?rica ederim hocam
hocam limiti doldurmak için kafanıza göre birşeyler ekleyin siparişinizi verin sonradan o siparişleri iptal edersiniz ben öyle yaptım.
hocam bende ürünün toplam fiyatıyla iade etiler vergi dahil olarak yani.vergiyi nasıl iade ediyor peki iptal edilen ürün için?
Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?hocam bende ürünün toplam fiyatıyla iade etiler vergi dahil olarak yani.
şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.
hocam klavyeyi iade etmezseniz vergiside iade olmaz iade ettiğiniz ürünün parası ve vergisi iade edilir en azından bende öyle oldu.Anlamadım desem. Vergiyi tek kalem olarak gösteriyor ödeme sırasında. Klavyenin yanında vergisi de mi iade ediliyor. Aşağıdaki resimde klavyenin yanındakini iptal etsem ne kadar iade olur?
Alıntıyı görüntüle
dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldımhocam bende ürünün toplam fiyatıyla iade etiler vergi dahil olarak yani.
şöyle hocam klavye diyelimki 800 tutu diğer malzeme 400 tutu vergi dahil ben o 400 tl olan ürünü iade ettim direkt olarak 400 gonderdiler.
yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana hocam, temu saniyesinde paranızı iade ediyor gerisi sizin bankanıza kalıyor genellikle 5 iş günü içerisinde iade ediliyor.dediğin gibi yaptım iade saniyesinde aldım