Vay arkadas yok mu bi babayiğit bundan anlayan bulabilecekbilmiyorum hocam, tek renk istediğimden o tarz keycapslere hiç bakmadım
Vay arkadas yok mu bi babayiğit bundan anlayan bulabilecekbilmiyorum hocam, tek renk istediğimden o tarz keycapslere hiç bakmadım
Güle güle kullanın bende yeni anladım muhabbeti , hem kullanımı güzel hem ışık geçiriyor diye ek almışsınız ben bilsem bende alırdım hoşmuşbilmiyorum hocam, tek renk istediğimden o tarz keycapslere hiç bakmadım
Valla ben sonraki siparişim icin almak istiyorum ama duz hepsi ayni renk istemiyorum isteGüle güle kullanın bende yeni anladım muhabbeti , hem kullanımı güzel hem ışık geçiriyor diye ek almışsınız ben bilsem bende alırdım hoşmuş
Sahibindene Gelmeden güzel bir ilan oluşturdum bile bakalım satılabilecek mi? Satılırsa Kendi kulandığım siyah rengide satma fikrim var.Gerçekten satışa koyup satamayan var mı şuan max 2 gün ilanda durdu en az 4 tane sattım
22 sinden beriKaç gündür gümrükte?
Çıkar sorun değil. 15 gün çıkmazsa 65tl kredi verirler 30 günde teslim edilmezse Bi 65tl veya full iade22 sinden beri
kaçtanGerçekten satışa koyup satamayan var mı şuan max 2 gün ilanda durdu en az 4 tane sattım
valla gümrüğe ulaşıp paketin durumu hakkında bilgi alma şansım varmı biliyormusunuzÇıkar sorun değil. 15 gün çıkmazsa 65tl kredi verirler 30 günde teslim edilmezse Bi 65tl veya full iade
siyah daha güzel olmuş bu aradaGüzel bi' beyaz yapmak için siyahı feda ettim. Ajazz mouse beklentimin çok altında kaldı.
Alıntıyı görüntüle
Harf-sayılar sarı olmasa o da güzel desiyah daha güzel olmuş bu arada