Çok garip. Acaba tekrar gelirmi apex gibi bir aratekrar yazdı hocam Alıntıyı görüntüle
ahanda bu
Valla bakıp görücez.Çok garip. Acaba tekrar gelirmi apex gibi bir ara
hocam tekrardan söyliyim inşallah alabilirsiniz inanıyorum size .DValla bakıp görücez.
Abi klavye bozulmasa hiç ihtiiyyacımm yok, baksanıza şuna Lanet olsun ajazzahocam tekrardan söyliyim inşallah alabilirsiniz inanıyorum size .D
aga valla haftalardır anasayfada görüyorum hep en üstte aulfa f75 diye. Sadece girip 1 kere bakmıştım ve kapatmıştım. Sonra kafama esti bi kaç incelemesine falan baktım. İnanılmaz güzel bir tok sesi var ki böyle bi klavye benim hayalim . Neyse sonra dedim ben alayım bunu. Alacağım gün yüklü stok geldi ve aldım. Diğer gün üretimi durdu. Aşırı şanslı hissediyorum kendimi . Bir an önce gelsin istiyorum.Abi klavye bozulmasa hiç ihtiiyyacımm yok, baksanıza şuna Lanet olsun ajazza
Valla bende görüyodum hem para yoktu, hemde klavye o zaman bozulmamıştı. Şu son iki gündür almaya niyetlendim, para elime bu gün geçti işte bahtımıza...aga valla haftalardır anasayfada görüyorum hep en üstte aulfa f75 diye. Sadece girip 1 kere bakmıştım ve kapatmıştım. Sonra kafama esti bi kaç incelemesine falan baktım. İnanılmaz güzel bir tok sesi var ki böyle bi klavye benim hayalim . Neyse sonra dedim ben alayım bunu. Alacağım gün yüklü stok geldi ve aldım. Diğer gün üretimi durdu. Aşırı şanslı hissediyorum kendimi . Bir an önce gelsin istiyorum.
Aynı şekilde benim de bugün mizar mz60 klavyem bozuldu aulayı kaç gündür görüp almıyordum 2 klavye var 3. ye gerek yok diye keşke alsaydım şuan corsair k60 pro kullanıyorum lakin bazı tuşları bazen basmıyorValla bende görüyodum hem para yoktu, hemde klavye o zaman bozulmamıştı. Şu son iki gündür almaya niyetlendim, para elime bu gün geçti işte bahtımıza...
hocam bendede mz60 var aula almayı düşündüm fakat bu klavye satılmadı bir türlü tek tek dükkanlar aradım hızlı satılsın diye en son biri alacak gibiydi yok dedi ingilizce diye sonra dedim işte görünüş ingilizce basarsan türkçe vs bana 250 tl olur dedi :dAynı şekilde benim de bugün mizar mz60 klavyem bozuldu aulayı kaç gündür görüp almıyordum 2 klavye var 3. ye gerek yok diye keşke alsaydım şuan corsair k60 pro kullanıyorum lakin bazı tuşları bazen basmıyor
içindeki switchler bile o fiyatdan fazla eder satma elinde dursun mizar mz60 güzel klavye keşke daha dikkatli olsaydımhocam bendede mz60 var aula almayı düşündüm fakat bu klavye satılmadı bir türlü tek tek dükkanlar aradım hızlı satılsın diye en son biri alacak gibiydi yok dedi ingilizce diye sonra dedim işte görünüş ingilizce basarsan türkçe vs bana 250 tl olur dedi :d
hocam hotswap aslında switch değiştirebilirsiniz eğer kartında arıza vs yoksaiçindeki switchler bile o fiyatdan fazla eder satma elinde dursun mizar mz60 güzel klavye keşke daha dikkatli olsaydım