8 siparişi de aynı anda mı verdiniz?valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi
8 siparişi de aynı anda mı verdiniz?valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi
evet8 siparişi de aynı anda mı verdiniz?
okudum 8 siparişin 5i aynı tc ile aynı anda verildi farklı sipariş olarak problem çıkmadıHocam lütfen yazdığımı doğru okuyun. Siz ayrı tc ile diyorsunuz ben aynı tc ile diyorum.
Hepsinde Aula mı sipariş etmiştiniz yoksa farklı ürünler mi hocamokudum 8 siparişin 5i aynı tc ile aynı anda verildi farklı sipariş olarak problem çıkmadı
hepsi aulaHepsinde Aula mı sipariş etmiştiniz yoksa farklı ürünler mi hocam
O zaman çok kafaya takmama gerek yokmuş sağolun cevap için.hepsi aula
siz nasıl sipariş verdiniz kaç adetO zaman çok kafaya takmama gerek yokmuş sağolun cevap için.
Vermedim daha verecektim aynı sipariş tarzı bir şeyler aklımda bu soru vardı.siz nasıl sipariş verdiniz kaç adet
öyle bir şey nasıl olabiliyor ?Millet sorunsuz ürüne aide verip, sonsuz döngüye sokuyor 1 tane parasına 3-4 adet alıyor Apexte yapanı gördüm bunda da yapılmış olabilir. En son Aula da satışı kesmiştir kötüye kullanımdan belki![]()
anladım hocam stok gelmeyecek birdaha ama 1kere gelebilir gibi gelirse umarım bulursunuzVermedim daha verecektim aynı sipariş tarzı bir şeyler aklımda bu soru vardı.
custom derken napıcaksın9 klavye de elime ulaştı sonunda şimdi tek tek customlama vakti
switchlerini ve keycaplerini değiştirip içindeki yalıtım malzemelerini de değiştirilebilir hale getiricem içini açıpanladım hocam stok gelmeyecek birdaha ama 1kere gelebilir gibi gelirse umarım bulursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
custom derken napıcaksın
Gelmez büyük ihtimalle şuan alınabilecek klavye yok 2.el satılanlardan alınarkadaşlar ben yeni goruyorum f75i, klavye ihtiyacım var stoğu ne zaman gelir yada gelicekmı bu fiyata başka ne alabilirim