❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Temuda diğer ülkelerde aula global satıcısı halen aula f75 ve f99 satmakta sadece bizim ülkeye satışı kaldırdılar sanırım

Millet sorunsuz ürüne aide verip, sonsuz döngüye sokuyor 1 tane parasına 3-4 adet alıyor Apexte yapanı gördüm bunda da yapılmış olabilir. En son Aula da satışı kesmiştir kötüye kullanımdan belki :monkahmm:

Millet sorunsuz ürüne aide verip, sonsuz döngüye sokuyor 1 tane parasına 3-4 adet alıyor Apexte yapanı gördüm bunda da yapılmış olabilir. En son Aula da satışı kesmiştir kötüye kullanımdan belki :monkahmm:
Apexte eyvallah da bunda 22k satış vardı son baktığımda, yeter artık adamlar daha ne kadar kelepir fiyatına verecek :D

Apexte eyvallah da bunda 22k satış vardı son baktığımda, yeter artık adamlar daha ne kadar kelepir fiyatına verecek :D
adamlar babanın hayrına vermiyo o fiyata. gümrük sınırını biliyor. o fiyattan bile satsa kâr edeceğini biliyor. hiç satamayacağıma bu fiyattan satayım diyor ve cüzi kârına bakıyor. tamamen çalışan ürüne bozuk diyen insan müsvetteleri yüzünden satış kapandı.

Neyseki siyahi beklemeyip beyazi almisim keske iki beyaz alsaydimda satip 1 tane siyah alsaydim.

2 sipariş aynı anda T.C üzerinden gümrükten geçince sıkıntı çıkıyor muydu deneyen var mı?

hocam 30euro altındaysa ayrı sipariş olunca maximum 5 adet verilebiliyor
Onu biliyorum ya sorunu şöyle açıklayım ;
Atıyorum aula satıcısından 2 tane ayrı ayrı aynı tc ile f75 aldın, bu ürünler aynı anda gümrüğe girerse 2x aula fiyatı tek hesaplanıyor ve bu da 30euroyu geçiyor. Sonra ürün gümrükte kalıyor. Yönetmelikte bu şekilde.

Onu biliyorum ya sorunu şöyle açıklayım ;
Atıyorum aula satıcısından 2 tane ayrı ayrı aynı tc ile f75 aldın, bu ürünler aynı anda gümrüğe girerse 2x aula fiyatı tek hesaplanıyor ve bu da 30euroyu geçiyor. Sonra ürün gümrükte kalıyor. Yönetmelikte bu şekilde.
valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi

valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi
Hocam lütfen yazdığımı doğru okuyun. Siz ayrı tc ile diyorsunuz ben aynı tc ile diyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,680
Üyeler
186,092
Son üye
quakefine
Geri