Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yiğit özcan
Valla bende görüyodum hem para yoktu, hemde klavye o zaman bozulmamıştı. Şu son iki gündür almaya niyetlendim, para elime bu gün geçti işte bahtımıza...
Benimde elime para bugün geçti bak sen bitti ürün

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

ZeusTR

80+
Temuda diğer ülkelerde aula global satıcısı halen aula f75 ve f99 satmakta sadece bizim ülkeye satışı kaldırdılar sanırım

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Ahmet
Millet sorunsuz ürüne aide verip, sonsuz döngüye sokuyor 1 tane parasına 3-4 adet alıyor Apexte yapanı gördüm bunda da yapılmış olabilir. En son Aula da satışı kesmiştir kötüye kullanımdan belki :monkahmm:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,611
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Millet sorunsuz ürüne aide verip, sonsuz döngüye sokuyor 1 tane parasına 3-4 adet alıyor Apexte yapanı gördüm bunda da yapılmış olabilir. En son Aula da satışı kesmiştir kötüye kullanımdan belki :monkahmm:
Apexte eyvallah da bunda 22k satış vardı son baktığımda, yeter artık adamlar daha ne kadar kelepir fiyatına verecek :D

Apexte eyvallah da bunda 22k satış vardı son baktığımda, yeter artık adamlar daha ne kadar kelepir fiyatına verecek :D
adamlar babanın hayrına vermiyo o fiyata. gümrük sınırını biliyor. o fiyattan bile satsa kâr edeceğini biliyor. hiç satamayacağıma bu fiyattan satayım diyor ve cüzi kârına bakıyor. tamamen çalışan ürüne bozuk diyen insan müsvetteleri yüzünden satış kapandı.

Sülos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman fırat
Neyseki siyahi beklemeyip beyazi almisim keske iki beyaz alsaydimda satip 1 tane siyah alsaydim.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Yağız Berk Özel
2 sipariş aynı anda T.C üzerinden gümrükten geçince sıkıntı çıkıyor muydu deneyen var mı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,265
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,265
İsim
yusuf ecer
hocam 30euro altındaysa ayrı sipariş olunca maximum 5 adet verilebiliyor
Onu biliyorum ya sorunu şöyle açıklayım ;
Atıyorum aula satıcısından 2 tane ayrı ayrı aynı tc ile f75 aldın, bu ürünler aynı anda gümrüğe girerse 2x aula fiyatı tek hesaplanıyor ve bu da 30euroyu geçiyor. Sonra ürün gümrükte kalıyor. Yönetmelikte bu şekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mahmut
Onu biliyorum ya sorunu şöyle açıklayım ;
Atıyorum aula satıcısından 2 tane ayrı ayrı aynı tc ile f75 aldın, bu ürünler aynı anda gümrüğe girerse 2x aula fiyatı tek hesaplanıyor ve bu da 30euroyu geçiyor. Sonra ürün gümrükte kalıyor. Yönetmelikte bu şekilde.
valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,265
İsim
yusuf ecer
valla hocam bende öyle olmadı dediğiniz doğru olabilir ama bilemiyorum 2 hesaptan toplam 8 sipariş verdim 8 sipariş toplam 2 farklı tc ile aynı gun verilde hepsi elime geldi
Hocam lütfen yazdığımı doğru okuyun. Siz ayrı tc ile diyorsunuz ben aynı tc ile diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,592
Üyeler
165,377
Son üye
Madwelia
Top Bottom