Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ferhat Karakoç
benimkide Aras kargo ile geliyor umarım bir sorun çıkmaz
Valla ben hafta içi direkt şikayetçi olmaya gidceğim. Baştan savma tavırlar, umursamaz iş yapma şekli. Ya bu teslim edilirken verilen kod var diyorum, kontrol edin sisteme girilmiş mi diye soruyoum. Bakamıyoruz diyor. Ben mi bakacağım? İşiniz ne?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Yağız Berk Özel
Valla ben hafta içi direkt şikayetçi olmaya gidceğim. Baştan savma tavırlar, umursamaz iş yapma şekli. Ya bu teslim edilirken verilen kod var diyorum, kontrol edin sisteme girilmiş mi diye soruyoum. Bakamıyoruz diyor. Ben mi bakacağım? İşiniz ne?
Klavye güzel diye herhalde cukkalamışlar :D.

pcbuilder

80+
Hocam belki ne saçmalıyorsun diyeceksin ama komşularınıza vs sordunuz mu? Benim kargomu PTT komşuya vermiş ve not bile düşmeden sadece Teslim Edildi yazmışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yunus Eker
Chargeback yapsana, ne uğraşıyorsun.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
Aras ve ptt ile benimde başıma geldi, biri güvenliğin yanına habersiz atmış gitmiş, diğeride doğru daire numarasına ama yanlış bloğa teslim etmişti. Kendim hafiye araştırıp bulmuştum:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk kurye ile iletişim kurun.

sonadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
kadir kadir
Vergisiz limit ne kadar arkadaşlar? 1135 lira kurtarıyor mu?

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Vergisiz limit ne kadar arkadaşlar? 1135 lira kurtarıyor mu?
vergisiz limit 30 euro ama yeni karar alındı yürürlülüğe girerse eğer kargo dahil 30 euro
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısaca yurtdışı alışverişleri son buldu daha bir şey demek istemiyorum

Peak2Core

80+
IMG_0560.jpeg

Böyle bir kutu geldi. Beyaz renk almıştım. Eve geçince açacağım fakat bir sorun var. Kimisine başka bir kutuda geliyor. Bu kutunun farkı nedir bilenler aydınlatırsa sevinirim. Kuzey güney farklı falan mı?

Alıntıyı görüntüle

Böyle bir kutu geldi. Beyaz renk almıştım. Eve geçince açacağım fakat bir sorun var. Kimisine başka bir kutuda geliyor. Bu kutunun farkı nedir bilenler aydınlatırsa sevinirim. Kuzey güney farklı falan mı?
Işıkları alt tarafta kalıyor bunda başka hiç bir fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,153
Üyeler
163,613
Son üye
mutiburi
Top Bottom