❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
10 tane almıştım 10 uda mükemmel durumda geldi, hiç biri bozuk filan değil çalışıyor (şu anlık) iyi ki almışım

Alıntıyı görüntüle

Böyle bir kutu geldi. Beyaz renk almıştım. Eve geçince açacağım fakat bir sorun var. Kimisine başka bir kutuda geliyor. Bu kutunun farkı nedir bilenler aydınlatırsa sevinirim. Kuzey güney farklı falan mı?
aynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.

aynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.
3 tane aldım 1 inin içinden 2 tane çıktı diğerlerini açmadım arkadaşlara vereceğim için

3 tane aldım 1 inin içinden 2 tane çıktı diğerlerini açmadım arkadaşlara vereceğim için
incelemelerde dört görmüştüm benden de 2 çıktı çinlilerin sağlam bi dayağa ihtiyaci var

incelemelerde dört görmüştüm benden de 2 çıktı çinlilerin sağlam bi dayağa ihtiyaci var
Dayakla alakası yok :D güney'de 2 kuzeyde 4 çıkıyor kutusu bile farklı yani :D üretim'de öyle koymuşlar

yeni öğrendim teşekkürler hocam.
Rica ederim hocam tam tersi de olabilir çok fazla klavye açtım detaylı hatırlamıyorum ama bi versiyonu 2 bi versiyonu 4 adet koyuyorlar

Keycapsler gelmiş, akşama üşenmezsem south north vssi var :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri