Peak2Core
80+
- Reaksiyon skoru
- 222
guney olan bu ses farkı oluyormus
Işıkları alt tarafta kalıyor bunda başka hiç bir fark yok
Anladım hocam. Güney mi iyi kuzey mi sürekli onun tartışması dönüyordu da : D
guney olan bu ses farkı oluyormus
Işıkları alt tarafta kalıyor bunda başka hiç bir fark yok
Anladım hocam. Güney mi iyi kuzey mi sürekli onun tartışması dönüyordu da : D
aynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.Alıntıyı görüntüle
Böyle bir kutu geldi. Beyaz renk almıştım. Eve geçince açacağım fakat bir sorun var. Kimisine başka bir kutuda geliyor. Bu kutunun farkı nedir bilenler aydınlatırsa sevinirim. Kuzey güney farklı falan mı?
3 tane aldım 1 inin içinden 2 tane çıktı diğerlerini açmadım arkadaşlara vereceğim içinaynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.
incelemelerde dört görmüştüm benden de 2 çıktı çinlilerin sağlam bi dayağa ihtiyaci var3 tane aldım 1 inin içinden 2 tane çıktı diğerlerini açmadım arkadaşlara vereceğim için
Siyah olanı almıştım önceden ondan 4 tane çıktıincelemelerde dört görmüştüm benden de 2 çıktı çinlilerin sağlam bi dayağa ihtiyaci var
Dayakla alakası yokincelemelerde dört görmüştüm benden de 2 çıktı çinlilerin sağlam bi dayağa ihtiyaci var
yeni öğrendim teşekkürler hocam.Dayakla alakası yokgüney'de 2 kuzeyde 4 çıkıyor kutusu bile farklı yani
üretim'de öyle koymuşlar
Rica ederim hocam tam tersi de olabilir çok fazla klavye açtım detaylı hatırlamıyorum ama bi versiyonu 2 bi versiyonu 4 adet koyuyorlaryeni öğrendim teşekkürler hocam.
Hangi keycaps'den aldın hocamKeycapsler gelmiş, akşama üşenmezsem south north vssi var![]()
hangi keycapsleri almıştınız hocamKeycapsler gelmiş, akşama üşenmezsem south north vssi var![]()