Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ferhat Karakoç
Hocam belki ne saçmalıyorsun diyeceksin ama komşularınıza vs sordunuz mu? Benim kargomu PTT komşuya vermiş ve not bile düşmeden sadece Teslim Edildi yazmışlar.
Yurtta kalıyorum hocam. Kargo gelince yurtta ismimizi anons ediyor güvenlik bizi tanıdığından dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O hiç aklıma gelmedi bak. Mantıklı aslında da onda da banka onayı filan gerekmiyor muydu. Süreç yine biraz uzar gibi. Neyse zaten ben meseleyi hallettim. Teslim edilen TC ile benimki uyuşmuyor. Ekran görüntüleri atınca kabul etti temu.
Chargeback yapsana, ne uğraşıyorsun.

Peak2Core

80+
IMG_0566.jpeg

Klavye mouse kulaklık hepsi wireless. Nefis oldu : ) kulaklığı da evvelsi gün almıştım 3499 liraya. Hyper X Cloud III Wireless

Alıntıyı görüntüle

Klavye mouse kulaklık hepsi wireless. Nefis oldu : ) kulaklığı da evvelsi gün almıştım 3499 liraya. Hyper X Cloud III Wireless
Herhangi ayar yaptın mı hocam kulaklıkta

kanka monitör kolunun eklem yeri tam oturmamış gibi sıkıntı yaratır bi kontrol et orayı bence
Valla maşallah iyi gördün harbi oturmamış düşmesi an meselesi gibi

Peak2Core

80+
kanka monitör kolunun eklem yeri tam oturmamış gibi sıkıntı yaratır bi kontrol et orayı bence

Hocam ben de ilk taktığım zaman öyle düşünmüştüm ama o kadar gidiyor maksimum. Uyarı için teşekkür ederim : )

Herhangi ayar yaptın mı hocam kulaklıkta

Valla maşallah iyi gördün harbi oturmamış düşmesi an meselesi gibi

Mobildeyim akşam PC geçince yazayım

Hocam ben de ilk taktığım zaman öyle düşünmüştüm ama o kadar gidiyor maksimum. Uyarı için teşekkür ederim : )

Mobildeyim akşam PC geçince yazayım
Hocam o kol oturmamış vidayı gevşetip bastır aynı kol var bende yaspışması gerekiyor oraya

Peak2Core

80+

Ekler

• IMG_1811.jpeg
    IMG_1811.jpeg
    761.9 KB · Hit: 65

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

Peak2Core

80+
aynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.

Allah Allah, birazdan tekrar bakayım bir.

Evet dikkat edin vala az gevşeye monitör gitti

o monitör 2 güne düşer kırılır eklem yerini oturtmamışsın

4 ay önce kadar evlendiğim için evi taşımıştım. O günden bu yana böyle dikkatiniz için sağ olun. Birazdan PC başına geçtiğimde düzelteceğim. Teşekkür ederim : )

Top Bottom