Gurkanpiro
80+ Platinum
450 su keycaps ya tek geçmiyor
Yurtta kalıyorum hocam. Kargo gelince yurtta ismimizi anons ediyor güvenlik bizi tanıdığından dolayı.Hocam belki ne saçmalıyorsun diyeceksin ama komşularınıza vs sordunuz mu? Benim kargomu PTT komşuya vermiş ve not bile düşmeden sadece Teslim Edildi yazmışlar.
Chargeback yapsana, ne uğraşıyorsun.
kanka monitör kolunun eklem yeri tam oturmamış gibi sıkıntı yaratır bi kontrol et orayı benceAlıntıyı görüntüle
Klavye mouse kulaklık hepsi wireless. Nefis oldu : ) kulaklığı da evvelsi gün almıştım 3499 liraya. Hyper X Cloud III Wireless
Herhangi ayar yaptın mı hocam kulaklıktaAlıntıyı görüntüle
Klavye mouse kulaklık hepsi wireless. Nefis oldu : ) kulaklığı da evvelsi gün almıştım 3499 liraya. Hyper X Cloud III Wireless
Valla maşallah iyi gördün harbi oturmamış düşmesi an meselesi gibikanka monitör kolunun eklem yeri tam oturmamış gibi sıkıntı yaratır bi kontrol et orayı bence
kanka monitör kolunun eklem yeri tam oturmamış gibi sıkıntı yaratır bi kontrol et orayı bence
Herhangi ayar yaptın mı hocam kulaklıkta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla maşallah iyi gördün harbi oturmamış düşmesi an meselesi gibi
Hocam o kol oturmamış vidayı gevşetip bastır aynı kol var bende yaspışması gerekiyor orayaHocam ben de ilk taktığım zaman öyle düşünmüştüm ama o kadar gidiyor maksimum. Uyarı için teşekkür ederim : )
Mobildeyim akşam PC geçince yazayım
Hocam o kol oturmamış vidayı gevşetip bastır aynı kol var bende yaspışması gerekiyor oraya
Evet dikkat edin vala az gevşeye monitör gittiAllah Allah, birazdan tekrar bakayım bir.
Allah Allah, birazdan tekrar bakayım bir.
o monitör 2 güne düşer kırılır eklem yerini oturtmamışsınAlıntıyı görüntüle
aynı kutuyla teslim aldım içinden normal kutusu çıkıyor eğer ondan bahsediyorsan. Işıklar da alt taraftaydı. Bir de açınca kaç tane yedek switch gelmiş beni bilgilendirirseniz çok sevinirm.
Allah Allah, birazdan tekrar bakayım bir.
Evet dikkat edin vala az gevşeye monitör gitti
o monitör 2 güne düşer kırılır eklem yerini oturtmamışsın