freygasm
80+ Gold
3Knk fark yok klavye aynı kasa aynı fazladan para vermişsin verdiğin paraya 2 adet aula alırdım ben![]()
3Knk fark yok klavye aynı kasa aynı fazladan para vermişsin verdiğin paraya 2 adet aula alırdım ben![]()
Birader ben 18 kez falan sadece etiketin ve switch modelinin farklı olduğunu söyledim inandıramadım, lütfen he diyip geçin.
Kendini rahatlatıyo zaten, epomaker markalara epomaker yazıp satan bi firma. İş birliği falan hikaye.Birader ben 18 kez falan sadece etiketin ve switch modelinin farklı olduğunu söyledim inandıramadım, lütfen he diyip geçin.
AJ serisinin aynısını Attack shark'ta satıyor örnek veriyorum veya Ak seriside var Attack shark'ta tek fark kutusunu değiştirmeleri. Ama ben cidden detaylı izah ettim bilerek yapıyor artık. Almasında değilim beni ilgilendirmez ama bak mesela gitmiş millete yalan yanlış bilgi vermiş ve böyle bi karmaşaya sebep vermiş.Kendini rahatlatıyo zaten, epomaker markalara epomaker yazıp satan bi firma. İş birliği falan hikaye.
SDGSDLŞİGSİDLGŞİAJ serisinin aynısını Attack shark'ta satıyor örnek veriyorum veya Ak seriside var Attack shark'ta tek fark kutusunu değiştirmeleri. Ama ben cidden detaylı izah ettim bilerek yapıyor artık. Almasında değilim beni ilgilendirmez ama bak mesela gitmiş millete yalan yanlış bilgi vermiş ve böyle bi karmaşaya sebep vermiş.
KARDEŞİM ATTACK SHARK DAHA KALİTELİ AJAZZ SAHTE YAV![]()
ATTACK SHARK x AJAZZ AJ159 APEX PAW3950 Triple Mode Gaming Mouse 8K
Maximize gaming with the ATTACK SHARK x AJAZZ AJ159 APEX, featuring a PAW3950 sensor for 42K DPI precision, ultra-low latency, and custom settings.attackshark.com
![]()
tm knkKnk fark yok klavye aynı kasa aynı fazladan para vermişsin verdiğin paraya 2 adet aula alırdım ben![]()