❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Birader ben 18 kez falan sadece etiketin ve switch modelinin farklı olduğunu söyledim inandıramadım, lütfen he diyip geçin.
Kendini rahatlatıyo zaten, epomaker markalara epomaker yazıp satan bi firma. İş birliği falan hikaye.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Kendini rahatlatıyo zaten, epomaker markalara epomaker yazıp satan bi firma. İş birliği falan hikaye.
AJ serisinin aynısını Attack shark'ta satıyor örnek veriyorum veya Ak seriside var Attack shark'ta tek fark kutusunu değiştirmeleri. Ama ben cidden detaylı izah ettim bilerek yapıyor artık. Almasında değilim beni ilgilendirmez ama bak mesela gitmiş millete yalan yanlış bilgi vermiş ve böyle bi karmaşaya sebep vermiş.
KARDEŞİM ATTACK SHARK DAHA KALİTELİ AJAZZ SAHTE YAV :blobdance:

AJ serisinin aynısını Attack shark'ta satıyor örnek veriyorum veya Ak seriside var Attack shark'ta tek fark kutusunu değiştirmeleri. Ama ben cidden detaylı izah ettim bilerek yapıyor artık. Almasında değilim beni ilgilendirmez ama bak mesela gitmiş millete yalan yanlış bilgi vermiş ve böyle bi karmaşaya sebep vermiş.
KARDEŞİM ATTACK SHARK DAHA KALİTELİ AJAZZ SAHTE YAV :blobdance:
SDGSDLŞİGSİDLGŞİ

İlk çıktığı vakitler almadık, şu an 3000 liraya alıyoruz.

O kadar oldu mu ya? Genç bir arkadaşa 1700 e vermiştim ben :D.
3 gün önce sipariş verdim ertesi gün geldi ama siyah renk olduğu için siyah rengini getirtmişler bende istemedim beyaz renk olsun dedim hiç yoktan krem renk olsun istedim. Daha bugün öğlen saatlerinde geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000 liraya alanda kazıklanmış olur bu arada :D2k üstü verilmez o klavyeye
Hiç önemli değil hocam zaten o para çarçur olacaktı en azından klavye aldım.

3k ya daha mantıklı klavyeler vardır illaki @freygasm yardımcı olurdu belki :)
Normalde MAD68 HE alacaktım lakin kablosuz olmadığını görünce vazgeçtim. Redragonun bir modeliyle bunun arasında kaldım. Ama bu klavyeyi denemek istiyordum.

Normalde MAD68 HE alacaktım lakin kablosuz olmadığını görünce vazgeçtim. Redragonun bir modeliyle bunun arasında kaldım. Ama bu klavyeyi denemek istiyordum.
hayırlı olsun diyelim artık :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,669
Üyeler
184,663
Son üye
selcuke77