Yurtdışı fobinizi aşın artık. Aliexpress'den onlarca mal getirdim hiçbirinde sorun yaşamadım. İlk kez Temu kullanıyorum ve herkesin siparişi doğru düzgün eline ulaşmış. Zaten sistem gümrüğe takılmaması için limit koymuş.peki vgn v87 nasıldır? arkadaşımda alacak ama yurt dışına pek sıcak bakmıyor, o yüzden aula'yı alacağını pek sanmıyorum.
Arkadaşımın kendisi istiyor ama ailesi izin vermiyor, eğer elinde olaydı o da düşünüyor aula f75 almayı. peki aula daha iyi midir yunzii'den? eğer daha iyiyse geri kalan parayla ajazz apex kovalamayı düşünüyorum.Yurtdışı fobinizi aşın artık. Aliexpress'den onlarca mal getirdim hiçbirinde sorun yaşamadım. İlk kez Temu kullanıyorum ve herkesin siparişi doğru düzgün eline ulaşmış. Zaten sistem gümrüğe takılmaması için limit koymuş.
Hocam F75 alıp Apex almak aşırı mantıklı ve daha karlı. üstüne 20% kupon denk getirirseniz acayip kazanclı çıkarsınız. Yani arkadaşınızın ailesini ikna etmeye değer bir sebebi var. Ayrıca arkadaşınız kendi parasıyla mı alıyor? Yanında bir kaç hediye de alabilirArkadaşımın kendisi istiyor ama ailesi izin vermiyor, eğer elinde olaydı o da düşünüyor aula f75 almayı. yunzii'den iyi midir? peki aula f75? eğer daha iyiyse geri kalan parayla ajazz apex kovalamayı düşünüyorum.
Arkadaşımın ailesi doğum günü hediyesi olarak almak istiyor, ama kendi kredi kartı olmadığı için ailesi alıcak. ailesi de güvenmiyor aula gibi sitelere. kendi parası değil yaniHocam F75 alıp Apex almak aşırı mantıklı ve daha karlı. üstüne 20% kupon denk getirirseniz acayip kazanclı çıkarsınız. Yani arkadaşınızın ailesini ikna etmeye değer bir sebebi var. Ayrıca arkadaşınız kendi parasıyla mı alıyor? Yanında bir kaç hediye de alabilir
onlar cocuga atsınlar cocuk kendısı alsın nerdeyse 2 kere yd alısverısı yaptım ıkısde sapasaglam geldiArkadaşımın ailesi doğum günü hediyesi olarak almak istiyor, ama kendi kredi kartı olmadığı için ailesi alıcak. ailesi de güvenmiyor aula gibi sitelere. kendi parası değil yani
Hocam 3000 TL vermek yerine 1000 tl den daha az bir paraya Aula F75 almak varken başka bir şey almayı düşünmeyin bile.Kendime klavye bakıyorum, Max bütçem 3k.
Birde VGN V87'yi düşünüyorum, sizce hangisi daha iyidir?
Türkiye kargolama olan ben bulamadım. Link atabilir misin? (Temu'da varmış)Hocam 3000 TL vermek yerine 1000 tl den daha az bir paraya Aula F75 almak varken başka bir şey almayı düşünmeyin bile.