Neler Yeni

Aula F75 mi yoksa yunzii yz87 mi?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
Bütçe
3000
Kendime klavye bakıyorum, Max bütçem 3k.

Birde VGN V87'yi düşünüyorum, sizce hangisi daha iyidir?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Arnold Ciwardagexer
F75 bu bütçede alabileceğiniz en iyi prebuilt klavye.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F75 bu bütçede alabileceğiniz en iyi prebuilt klavye.
peki vgn v87 nasıldır? arkadaşımda alacak ama yurt dışına pek sıcak bakmıyor, o yüzden aula'yı alacağını pek sanmıyorum.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Arnold Ciwardagexer
peki vgn v87 nasıldır? arkadaşımda alacak ama yurt dışına pek sıcak bakmıyor, o yüzden aula'yı alacağını pek sanmıyorum.
Yurtdışı fobinizi aşın artık. Aliexpress'den onlarca mal getirdim hiçbirinde sorun yaşamadım. İlk kez Temu kullanıyorum ve herkesin siparişi doğru düzgün eline ulaşmış. Zaten sistem gümrüğe takılmaması için limit koymuş.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
Yurtdışı fobinizi aşın artık. Aliexpress'den onlarca mal getirdim hiçbirinde sorun yaşamadım. İlk kez Temu kullanıyorum ve herkesin siparişi doğru düzgün eline ulaşmış. Zaten sistem gümrüğe takılmaması için limit koymuş.
Arkadaşımın kendisi istiyor ama ailesi izin vermiyor, eğer elinde olaydı o da düşünüyor aula f75 almayı. peki aula daha iyi midir yunzii'den? eğer daha iyiyse geri kalan parayla ajazz apex kovalamayı düşünüyorum.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşımın kendisi istiyor ama ailesi izin vermiyor, eğer elinde olaydı o da düşünüyor aula f75 almayı. yunzii'den iyi midir? peki aula f75? eğer daha iyiyse geri kalan parayla ajazz apex kovalamayı düşünüyorum.
Hocam F75 alıp Apex almak aşırı mantıklı ve daha karlı. üstüne 20% kupon denk getirirseniz acayip kazanclı çıkarsınız. Yani arkadaşınızın ailesini ikna etmeye değer bir sebebi var. Ayrıca arkadaşınız kendi parasıyla mı alıyor? Yanında bir kaç hediye de alabilir

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
Hocam F75 alıp Apex almak aşırı mantıklı ve daha karlı. üstüne 20% kupon denk getirirseniz acayip kazanclı çıkarsınız. Yani arkadaşınızın ailesini ikna etmeye değer bir sebebi var. Ayrıca arkadaşınız kendi parasıyla mı alıyor? Yanında bir kaç hediye de alabilir
Arkadaşımın ailesi doğum günü hediyesi olarak almak istiyor, ama kendi kredi kartı olmadığı için ailesi alıcak. ailesi de güvenmiyor aula gibi sitelere. kendi parası değil yani

Gurkanpiro

80+ Platinum
Arkadaşımın ailesi doğum günü hediyesi olarak almak istiyor, ama kendi kredi kartı olmadığı için ailesi alıcak. ailesi de güvenmiyor aula gibi sitelere. kendi parası değil yani
onlar cocuga atsınlar cocuk kendısı alsın nerdeyse 2 kere yd alısverısı yaptım ıkısde sapasaglam geldi

ertme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Öztürk
Hocam 3000 TL vermek yerine 1000 tl den daha az bir paraya Aula F75 almak varken başka bir şey almayı düşünmeyin bile.
Türkiye kargolama olan ben bulamadım. Link atabilir misin? (Temu'da varmış)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,587
Üyeler
167,682
Son üye
Yunussss
Top Bottom