Neler Yeni

AULA F75 NASIL ŞARJ EDİLİR?

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
Arkadaşlar salağa anlatır gibi anlatırsanız çok memnun olurum bu klavyeyi bir türlü şarj edemiyorum ediyorum sonra 1 saat oynatıp yine sapıtıyor acaba mousenin şeyiyle mi sinyalleri çakışıyor ikiside aynı kasaya bağlı çünkü lütfen biri söylesin

Ekler

• IMG_0805.jpeg
    IMG_0805.jpeg
    1.7 MB · Hit: 47
  • IMG_0806.jpeg
    IMG_0806.jpeg
    1.5 MB · Hit: 46

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar salağa anlatır gibi anlatırsanız çok memnun olurum bu klavyeyi bir türlü şarj edemiyorum ediyorum sonra 1 saat oynatıp yine sapıtıyor acaba mousenin şeyiyle mi sinyalleri çakışıyor ikiside aynı kasaya bağlı çünkü lütfen biri söylesin
kabloyu takınca kullanırken sarj olur zaten.

Nezha

80+ Bronze
Şarj olmuyor mu şu an zaten? Ben ilk aldığımda tam şarjı bulması 3 gün sürdü. 6000mah batarya var ve şarj hızı düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo sökülüyken 2.4ghz seç fn+b basılı tut 1den 0a kadar ışıklar yanacak her bir tuş %10 demek. %30 altına düşmüşse sadece 1-2 yanar ve kırmızı renkte yanar.

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_0809.jpeg

USB sini kasaya taktım fon+b kambinasyonu yapınca böyle yeşil ışıklar yanıyor

kabloyu takınca kullanırken sarj olur zaten.
Kabloyu çıkartıyorum USB’sini kasaya takıyorum klavyeyi 2.4 alıyorum oyun oynarken birden tuş basmıuor birşeyler oluuor sanki şarj bitiyor gibi

Şarj olmuyor mu şu an zaten? Ben ilk aldığımda tam şarjı bulması 3 gün sürdü. 6000mah batarya var ve şarj hızı düşük.

Kablo sökülüyken 2.4ghz seç fn+b basılı tut 1den 0a kadar ışıklar yanacak her bir tuş %10 demek. %30 altına düşmüşse sadece 1-2 yanar ve kırmızı renkte yanar.
IMG_0809.jpeg
IMG_0808.jpeg

Bak reis yaptım usb de kasaya taktım

Ekler

• IMG_0808.jpeg
    IMG_0808.jpeg
    2 MB · Hit: 13

Nezha

80+ Bronze
Her şey doğru görünüyor cihazın şarjı %100 zaten. Takılma falan oluyorsa farklı portlarda dene. Debounce ayarını 2 yap yazılımdan eğer tuşlar çift basıyorsa arada.

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
Her şey doğru görünüyor cihazın şarjı %100 zaten. Takılma falan oluyorsa farklı portlarda dene. Debounce ayarını 2 yap yazılımdan eğer tuşlar çift basıyorsa arada.
Debounce 2 yaptım port nedir onu nasıl yapılan farklı portta dene yazmışsın

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Berkay Kahraman
Bluetooth açıksa kapat belki çakışma vardır. Gene etki etmezse wired yazana getir klavyeyi ve kablo bağlı kullanmayi dene. Eğer kablolu kullanırken de sıkıntı varsa klavye problemlidir.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
TAHA KOÇAK
Wired kısmına alıp o şekilde şarj olsun. 2-3 saat sonra muhtemelen dolmuş olacaktır.

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
Bluetooth açıksa kapat belki çakışma vardır. Gene etki etmezse wired yazana getir klavyeyi ve kablo bağlı kullanmayi dene. Eğer kablolu kullanırken de sıkıntı varsa klavye problemlidir.
Kabloluda sorun yok port değiştir dediler başka yere tak dediler onu deneyeceğim

Wired kısmına alıp o şekilde şarj olsun. 2-3 saat sonra muhtemelen dolmuş olacaktır.
Hepsi yeşil yanıyor port değiştirip öyle yapacağım bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
bende bir sıkıntı yok şarzı 4-5 gün gidiyo, kısa sürede full sarj oluyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Debounce 2 yaptım port nedir onu nasıl yapılan farklı portta dene yazmışsın
Hocam demek istediğiniz anladım ben kasa arkasına takıyordum hani 1 metre oluyordu nerdeyse arada tekleme yapıyordu. Kasamın öndeki usb girişine taktım çözüldü. Çok fazla dongle oldu Bendede çakışıyor gibiler 2 kulaklık bir mouse ve bide aula dongle olunca yoruyor. Bu olay olduğunda klavyeyi kaldırıp donglea yakınlaştırın düzgün yazıyorsa dediğim olaydandır.

adofviski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Adofviski
bende bir sıkıntı yok şarzı 4-5 gün gidiyo, kısa sürede full sarj oluyor
Knk benimde hepsi yeşil yanıyor sorun galiba portta kasanın on tarafındakı USB kısmına taktım bakalım yine sorun olacak mı valorantta birden tuş basmıuor bazen o yüzden şarj mı yok dedım sureklı

gavanoz

80+
hocam bende aynı şeyi yaşıyorum kablosuzda. sanırım mouse kulaklık vs. kablosuz kullanıyorsunuz bu yüzden bu sorunu yaşıyorsunuz yada klavyenin kablosuz adaptörü çok dandik mesela yazarken bi anda gidiyor kablosuzda veya son bastığım tuşa basılı kalmış gibi 50 tane aynı harften yazıyor bende bu yüzden sürekli kablolu kullanıyorum kabloluda bi sıkıntı yaşamadım yani sorun klavyede değil diye düşünüyorum

Top Bottom