Şarj olmamış olabilir. Bilgisayara kablo yoluyla bağlayıp o şekilde şarj et. Prizden fazla voltaj geldiği için kabul etmeyebiliyor böyle bataryalı ürünler.yaklaşık 2 ay önce kullanmadan gece prize şarja takmıştım sonrasında açılmadı tamire göndersen yapabilirlermi
ADÖFNGADJNFGAJDNHAD prize niye takıyon klavyeyi ya. Zaten çoğu düşük akımla şarj olan ürünleri laptop, pc gibi cihazlardan şarj etmen gerekiyor.yaklaşık 2 ay önce kullanmadan gece prize şarja takmıştım sonrasında açılmadı tamire göndersen yapabilirlermi
Evet aj159 da bile yaziyor prize takmayın diyeADÖFNGADJNFGAJDNHAD prize niye takıyon klavyeyi ya. Zaten çoğu düşük akımla şarj olan ürünleri laptop, pc gibi cihazlardan şarj etmen gerekiyor.
Daha fazla güç veririm daha çabuk şarj olur belki mantığıyla yapmıştır.ADÖFNGADJNFGAJDNHAD prize niye takıyon klavyeyi ya. Zaten çoğu düşük akımla şarj olan ürünleri laptop, pc gibi cihazlardan şarj etmen gerekiyor.
Şarj aleti ileusta merakımdan klavye prize nasıl takılıyor anlamadım
umarım böyle bir mantık kurmamıştır. öyle bir şey olsa millet ne kadar teknolojik alet varsa direkt trafoya sokar 2 saniyede şarj ederdiDaha fazla güç veririm daha çabuk şarj olur belki mantığıyla yapmıştır.