Neler Yeni

🔥İndirim AULA f75 STOK GELDİ SADECE BEYAZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
bedirhan
Ne açıdan daha çok beğendin hocam?
ajazz ın artıları
hocam daha sessiz bu benim icin bir artı başkaları sesli isteyebilir %80 olması d (alt tuşu işe yarıyor aulada fn tusunu programla alt a cevirmen lazım) + ledlerin konumu kuzey auladaki güneydi (şans işi biraz bu)
aulanın artıları
göze daha güzel geliyor keycapsler olarak klavye olarak + ledlerin konumu yüzündenmi bilmiyorum ama daha parlak + ses tekerleği +700 mah batarya (ajazzda 400 mah) uzun süre 2.4 ghz modunda kullanmayınca kendini kapatıyro sarj gitmemesi icin(ajazz da varmı bilmiyorum yeni geldi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ajazz ın artıları
hocam daha sessiz bu benim icin bir artı başkaları sesli isteyebilir %80 olması d (alt tuşu işe yarıyor aulada fn tusunu programla alt a cevirmen lazım) + ledlerin konumu kuzey auladaki güneydi (şans işi biraz bu)
aulanın artıları
göze daha güzel geliyor keycapsler olarak klavye olarak + ledlerin konumu yüzündenmi bilmiyorum ama daha parlak + ses tekerleği +700 mah batarya (ajazzda 400 mah) uzun süre 2.4 ghz modunda kullanmayınca kendini kapatıyro sarj gitmemesi icin(ajazz da varmı bilmiyorum yeni geldi)
aulanın artıları daha fazla ama ajazz daha güzel geldi bana :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
dsadsa
800 yorumun 800 ü Türk

Az daha;= iki katı
2000 e ikinci el alacağıma 2500 e sıfır alırım sahibinden komisyonuyla 2000 e falan geliyor ayrıca f75 yazıp en ucuza çekmek bu kadar zor olmamalı 1000 1200 arasına bir sürü ilan geziyor pazarlıkla daha ucuza indiriliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
bedirhan
ajazz ın artıları
aulanın artıları

aulanın artıları daha fazla ama ajazz daha güzel geldi bana :D
hocam şimdi dusundum aula daha güzel ama sesi ve alt tuşu cidden sorun benim icin ajazz a göre

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,357
İsim
Kaan
Ne ara bitti la :D

Freix

80+ Bronze

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yiğit

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
2000 e ikinci el alacağıma 2500 e sıfır alırım sahibinden komisyonuyla 2000 e falan geliyor ayrıca f75 yazıp en ucuza çekmek bu kadar zor olmamalı 1000 1200 arasına bir sürü ilan geziyor pazarlıkla daha ucuza indiriliyor
Adam 1400 yazmış. 2000 konunun öncesinde geçmişse pahalı. Ama sıfır olarak satanlar var 1000-1200 e yok bu arada en ucuz 1400 var belki pazarlıkla inerler. 1000-1200 aşağısı kimse vermez ama. Dahada aşağı inerler vs onu geçelim. Ayrıca o sıfır dediklerinde ithalatçı garantili, disbritör değil. Disbritör diyende yalan atıyordur resmi disbritörlüğü yok aula'nın. Sadece ithal edenler var. Az daha koy 10k ya wooting al sen kanka.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Semih Gedik
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Benim klavyemde az önce elime ulaştı sesi çok hoşuma gitti 🥰
Evga Z20 den geçtiğimi düşünürsek orta çağdan yeni çağa geçmiş gibi oldum denilebilir 😆

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,293
Üyeler
161,026
Son üye
Sytron
Top Bottom