yerudaska
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
yapabilirsiniz hocam ben oyle yaptimHayırlı olsun hocam şey dicem sepepettki fazla ürünleri iptal edebilir miyim şimdi yada değişiklik yapabilir miyim
yapabilirsiniz hocam ben oyle yaptimHayırlı olsun hocam şey dicem sepepettki fazla ürünleri iptal edebilir miyim şimdi yada değişiklik yapabilir miyim
Ürünleri iptal et yazıyor ona bassam seçtiriyormu yoksa hepsini mi iptal ediyoryapabilirsiniz hocam ben oyle yaptim
destege basin yukarida urun var siparisiniz ordan iptal edeceklerinizi secin sonrada onaylayin yada musteri haimetlerine baglanin yardinci olurlarÜrünleri iptal et yazıyor ona bassam seçtiriyormu yoksa hepsini mi iptal ediyor
Diğer ürünlerin gönderiminde bir sorun olurmu pekidestege basin yukarida urun var siparisiniz ordan iptal edeceklerinizi secin sonrada onaylayin yada musteri haimetlerine baglanin yardinci olurlar
3yok hocam suan yazdigim aulayi oyle aldimDiğer ürünlerin gönderiminde bir sorun olurmu peki
alinir en kotu satarsiniz bedava bu fiyata param olsa 10 tane alicamajazz ak820pro var bu klavye alınır mı
alinir hocam bu fiyata anca bunun keycaqpsleri alinirknk satmak için degil elimde mizar mz60 luna var redragon var vb vb alınır mı yanı bu fiyata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bayadır karşıma çıkıyor da bilemedim ben parasında degılım
Yine bittistok var bu arada suan
ve geri gitti
ne hayırsız adamım
şifreli falan yaz hocam yazar yazmaz bitiyo stok ksjghdjsdhstok var bu arada suan
ve geri gitti
ne hayırsız adamım