Amd34
80+ Silver
Knk veriyorsa yapış bırakma adamıSahibindenden buldum adamla anlastim 1200 e vericekmis hayirlisi en azindan cinden gelmesini beklemiyecegim
Knk veriyorsa yapış bırakma adamıSahibindenden buldum adamla anlastim 1200 e vericekmis hayirlisi en azindan cinden gelmesini beklemiyecegim
Yapistim ya eleman kykdaymia cok ses oluyor diye satiyormusKnk veriyorsa yapış bırakma adamı300 TL fazla veriyorsun beklemek zorunda kalmıyorsun
Biraz salda bizde nasiplenelim 3 4 tane almak nedirKnk veriyorsa yapış bırakma adamı300 TL fazla veriyorsun beklemek zorunda kalmıyorsun
Yapistim ya eleman kykdaymia cok ses oluyor diye satiyormus
Ben salsam başkası salmayacak ama ara ara f5 atıyorum gelir belki yineBiraz salda bizde nasiplenelim 3 4 tane almak nedir![]()
Nasıl denk getirdin en ucuz fiyat 1200 o da 1 kişiYapistim ya eleman kykdaymia cok ses oluyor diye satiyormus
Valla ilani 1400 du yazdim hemen 1200 okayledik aldim simdi kaldirdi ilaniBen salsam başkası salmayacak ama ara ara f5 atıyorum gelir belki yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl denk getirdin en ucuz fiyat 1200 o da 1 kişi![]()
Get ile mi aldınValla ilani 1400 du yazdim hemen 1200 okayledik aldim simdi kaldirdi ilani
EvetGet ile mi aldın
Kaça geldi sana
ben çektimLenn sanal kart limiti ayarlamayı unutmuş püh