yanlış hatırlamıyorsam ürünün üretimi durdurulmuştuArkadaşlar yurtdışı kotam dolduğu için alamamıştım, şimdi de stokta yok stoğa girer mi ya da başka hangi klavyeyi önerirsiniz
2025 te zamlanır vergi vs demiştim ama beklemekten başka seçenek yok gibiEyoose alınmaz lakin vergiyle beraber 975 TL olan klavyeyi de 100% karla satan fırsatçılar dan da almayın acil değilse bekleyin yakinda ajjaz in klavyeleri stoga gelecek uyguna onu bekleyin
Bekleyeceğim o zaman sanırımEyoose alınmaz lakin vergiyle beraber 975 TL olan klavyeyi de 100% karla satan fırsatçılar dan da almayın acil değilse bekleyin yakinda ajjaz in klavyeleri stoga gelecek uyguna onu bekleyin
Kimseyi bekleme hocam bu arkadaşlar ticaret ne bilmiyorlar uygun gördüğünüz birinden alın gitsin 1500 civarına alırsanız çok uygun olur2025 te zamlanır vergi vs demiştim ama beklemekten başka seçenek yok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekleyeceğim o zaman sanırım
Eyosso neden alınmaz sorunlu mu?Eyoose alınmaz lakin vergiyle beraber 975 TL olan klavyeyi de 100% karla satan fırsatçılar dan da almayın acil değilse bekleyin yakinda ajjaz in klavyeleri stoga gelecek uyguna onu bekleyin