Neler Yeni

Aula F75 win ve alt tuşu yer değiştirme

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akkaya
Merhaba klavyenin win ve alt tuşunun yerleri farklı alt tuşu win tuşu görevini yapıyor War Thunder oynarken en çok kullandığım tuş alt tuşu ve her bastığımda alta atıyor. Geldiğinde fn tuşuyla biraz oynamıştım acaba ondan mı oldu sizde de aynısı mı yoksa. Eğer klavye hakkında bilgiye sahip olduğunu düşündüğünüz biri varsa etiketleyin lütfen.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
burak
aynı bende de. keycapslerin yerini değiştirdim karışmasın diye

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alt tuşunu sürekli kullandığımdan bakmadan basıyorum o yüzden bir şey ifade etmiyor benim için

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yiğit
Merhaba klavyenin win ve alt tuşunun yerleri farklı alt tuşu win tuşu görevini yapıyor War Thunder oynarken en çok kullandığım tuş alt tuşu ve her bastığımda alta atıyor. Geldiğinde fn tuşuyla biraz oynamıştım acaba ondan mı oldu sizde de aynısı mı yoksa. Eğer klavye hakkında bilgiye sahip olduğunu düşündüğünüz biri varsa etiketleyin lütfen.
fn + w tuşuna basın klavyeniz mac modunda kalmış

7f__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eymen
Merhaba Klavyeyi almayi dusunuyorum mennun msusunuz klavyeden ?

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yiğit
hocam benimki windowsda, w'nin altında mavi ışık yanıyor
arkadaşımında aulası sizin dediğiniz gibi alt tab atınca win tab, win tab atınca da alt tab atıyordu klavyesi mac modunda kalmış fn +w yaptı düzeldi

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fn + w tuşuna basın klavyeniz mac modunda kalmış
hocam işten eve geçince deneyeceğim eğer olursa gerçekten çok sağlam dua edeceğim sana dün klavyeyi parçalayacaktım çünkü

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yiğit
hocam işten eve geçince deneyeceğim eğer olursa gerçekten çok sağlam dua edeceğim sana dün klavyeyi parçalayacaktım çünkü
%99 olur hocam akşam deneyin sonra en iyi cevap olarak raporlarsanız birde dua ederseniz makbule geçer :D

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Akkaya
Merhaba Klavyeyi almayi dusunuyorum mennun msusunuz klavyeden ?
Klavye stokta kalmadı ama gerçekten çok güzel klavye her ne kadar dün alt tuşu beni deli etsede aşırı güzel bir sesi ve hissiyatı var. onu geçtim 500 tl ye mekanik klavye satılmıyor bunun gibi bir klavyeyi 500 e almak bedava resmen.

Top Bottom