Bu yorum bir tarafını kaşıya kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır. Bunu asla unutmayın, cahillik tesadüf değildir.Kardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.Bu yorum bir tarafını kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır.
@4yzhen Klavyeyi sıfırladın mı hocam?
yahu belli ki adam yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yapmış ve kılavuzda da bunu bulamamış. gerçekten şu konuya yaptığın yorum "elin çinlisinin ürününü ucuz diye alan enayidir" mi oldu? sizin gibileri anlamak çok zorKardeşim elin çinlisinin bir taraflarını kaşıya kaşıya ürettiği, ürettiği şeye dönüp nasıl oldu iyi mi oldu diye bakmadan ucuza üretip milletin yarım aklıyla oynayıp satış yaptığı bir üründen ne bekliyorsunuz? Bunu asla unutmayın kalite tesadüf değil.
Hocam firmware indirip güncelleyin.FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.
Bence de tesadüf değil ki sizin gibi ergenlerin herşeyi çok bilmiş gibi babasının malıymış gibi övdüğü firmalardan anlaşılıyor yazık çocuklar size. Yazık oksijen israfı desem sizden daha israf insanlar var neyse buna da şükür dicez napacaz.Bu yorum bir tarafını kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır. Bunu asla unutmayın, cahillik tesadüf değildir.
@4yzhen Klavyeyi sıfırladın mı hocam?
Ne anlatıyon la.Bence de tesadüf değil ki sizin gibi ergenlerin herşeyi çok bilmiş gibi babasının malıymış gibi övdüğü firmalardan anlaşılıyor yazık çocuklar size. Yazık oksijen israfı desem sizden daha israf insanlar var neyse buna da şükür dicez napacaz.
Enayi değil kardşeim kimse enayi dğeildir. Bu klavyeyi alan kişiler çok gereksiz övmelerde bulunuyor sanki aldığı ürün aşırı kaliteli en iyi ürünmüş gibi ota boka bu ürünü öneriyorlar sebep budur.yahu belli ki adam yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yapmış ve kılavuzda da bunu bulamamış. gerçekten şu konuya yaptığın yorum "elin çinlisinin ürününü ucuz diye alan enayidir" mi oldu? sizin gibileri anlamak çok zor
FN tuşuna basıp ESC tuşuna basılı tuttum hocam lakin devam ediyor, bluetooth ve kablolu haline aldığımda da devam etmekte.
Cevap yazdığına değmez hocam. Kullandığı teknolojik aletlerin ve içindeki bileşenlerinin büyük çoğunluğunun Çin'de üretildiğini, klavyelerde Çin olanların aslında iyi olduğunu bilmeden millete "yarım akıl" vs. diyor. Onu da geçtim, farz edelim ki yorum doğru olsun. Bu şekilde insanlara hakaret ederek mi söylenir?yahu belli ki adam yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu yapmış ve kılavuzda da bunu bulamamış. gerçekten şu konuya yaptığın yorum "elin çinlisinin ürününü ucuz diye alan enayidir" mi oldu? sizin gibileri anlamak çok zor
İleride anlarsın kardeşim şuan daha çok erken.Ne anlatıyon la.