FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,318
2k dan çok rahat satılıyor. Şöyle düşün muadil ürünler 2.5k dan başlıyor.iyi kitlemişsin
2k dan çok rahat satılıyor. Şöyle düşün muadil ürünler 2.5k dan başlıyor.iyi kitlemişsin
Evet hocam kablolu olması sizin icin dert değilse bide oyunlar için almayı düşünüyorsanız en iyi seçenek obilmiyorum ikiside sıfır kullanılmamıştı proyu 1400e veriyordum almadılar 2 ye apexi sattim onu kullanicam hemde 600 fazladan cepte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
konuya dönersek madlions he68 alicam fit miyiz
piyasası o kadar oldu mu2k dan çok rahat satılıyor. Şöyle düşün muadil ürünler 2.5k dan başlıyor.
Aralık ayında 2000 e satarken müşteri ile anlaşmıştık biri ona değil bana sat 2300 demişti. Piyasanın gazıyla öyle söylemiştir dedim ama kablosuz bu tarz klavyeler 2500 ün üzerinde satıyor. Keşke 20 30k lık ajazz aula ekipman alsaydım dedim.piyasası o kadar oldu mu
denk bile degiller
bu kadar tutacağını bilsem 5 değil 55 tane alırdımAralık ayında 2000 e satarken müşteri ile anlaşmıştık biri ona değil bana sat 2300 demişti. Piyasanın gazıyla öyle söylemiştir dedim ama kablosuz bu tarz klavyeler 2500 ün üzerinde satıyor. Keşke 20 30k lık ajazz aula ekipman alsaydım dedim.
dert değil hocam mouse kablosuz zatenEvet hocam kablolu olması sizin icin dert değilse bide oyunlar için almayı düşünüyorsanız en iyi seçenek o
Hayirli olsun hocam o zamanbu kadar tutacağını bilsem 5 değil 55 tane alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dert değil hocam mouse kablosuz zaten
Sağol hocam yardımcı olan herkese teşekkürler dostlarHayirli olsun hocam o zaman
Denk olmayan ne?denk bile degiller
boyutu switchleri ses yalıtımı vesaireDenk olmayan ne?
Aula için diyorsan hocam bu klavye şuan 1000₺ civarina geliyor, var mı şuan bu fiyata bunun yerine önereceğin bir şeyboyutu switchleri ses yalıtımı vesaire