Klavye güç tasarrufu için kapatıyor sanırım değiştirme şansın yok F75 için en azından değişmiyor diye biliyorumKlavyeye birkaç dakika dokunmayınca ışıkları sönüyor. Ve herhangi bir tuşa bastığımda ışıklar tekrar çalışmaya başlıyor. Bunu ışıklar hep açık kalacak şekilde nasıl ayarlarım?
Nasıl ya, zorunlu güç tasarrufu mu yaptırıyorlar :/Klavye güç tasarrufu için kapatıyor sanırım değiştirme şansın yok F75 için en azından değişmiyor diye biliyorum
Gibi, uygulamasını indirip baktın mı? Yok diye hatırlıyorum ama yine de bir göz atabilirsinNasıl ya, zorunlu güç tasarrufu mu yaptırıyorlar :/
Driverı şimdi indirdim fakat klavye 2.4 ghz ile bilgisayara bağlı olmasına rağmen bu ekranda bekletiyor hocam.Gibi, uygulamasını indirip baktın mı? Yok diye hatırlıyorum ama yine de bir göz atabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F87 için farklılık gösteriyor da olabilir
Kablo ile bağlaman lazım.Driverı şimdi indirdim fakat klavye 2.4 ghz ile bilgisayara bağlı olmasına rağmen bu ekranda bekletiyor hocam.Alıntıyı görüntüle
Kablo ile bağladım hala aynı.Kablo ile bağlaman lazım.
Sleep modu var dostum uygulamada onun suresini uzat ya da aktifliğini kaldırKlavyeye birkaç dakika dokunmayınca ışıkları sönüyor. Ve herhangi bir tuşa bastığımda ışıklar tekrar çalışmaya başlıyor. Bunu ışıklar hep açık kalacak şekilde nasıl ayarlarım?
Driver uygulaması açılmıyor.Sleep modu var dostum uygulamada onun suresini uzat ya da aktifliğini kaldır
https://aulaturkiye.com/destek kısmından driveri indirin, F87 F87 PRO\Dev\kb\1 dosyası içindeki update i çalıştırıp sonrasında F87 F87 PRO içindeki oemdrv.exe yi çalıştırırsanız düzelecek.Kablo ile bağladım hala aynı.