Aula f87pro klavye alınır mı ?

bu fiyata daha iyi önerebileceiğiniz klavye var mı ?
Genelde valorant tarzı oyunlar oynuyorum hikayeli oyunları koldan oynuyorum. Fps oyunu için en mantıklısı bu mu ?

Genelde valorant tarzı oyunlar oynuyorum hikayeli oyunları koldan oynuyorum. Fps oyunu için en mantıklısı bu mu ?
Fps oyunları için manyetik klavye daha mantıklı olur hocam.

Manyetik klavye tabi daha iyi olur ama bu markalarida pek duymadim acikcasi aldiktan sonra uzebilir gibide geliyor

Manyetik klavye tabi daha iyi olur ama bu markalarida pek duymadim acikcasi aldiktan sonra uzebilir gibide geliyor
Akko auladan çok daha iyi marka ama model bazında ben f87 tercih ederdim manyetik daha avantajlı olsa da öyle aman aman bi olayı yok csde 30k elo falan değilsen

bu fiyata daha iyi önerebileceiğiniz klavye var mı ?
aynı switch aynı klavye var bende ben memnunum

%60 falan hiç hoşuma gitmiyor, bu klavyenin türkçe olması ve istediğim tuşları da içermesi benim için daha önemliydi mekanikmiş manyetikmiş vs. çok önemsemedim.

oyun için bunu öneririm üstüne 300 ekle çok iyi hisssiyatı var.

Akko auladan çok daha iyi marka ama model bazında ben f87 tercih ederdim manyetik daha avantajlı olsa da öyle aman aman bi olayı yok csde 30k elo falan değilsen
Yani aslinda o ufak farklari cok rahat hissedebiliyorum acikcasi ama banada aula f87 pro daha hos geldi tusa basma sesi olarakta ayni sekilde ama akkon daha iyiyse onu almam daha mantikli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aula'da tuşlar ışık geçirgen değil, geceleri karanlık odada yazarken problem oluyor.
Gorsellik icinde minik kotu durur tabi

B
oyun için bunu öneririm üstüne 300 ekle çok iyi hisssiyatı var.
Bu da butcemi biraz asmaya basliyor gibi ama dusuneyim hocam tesekkurler

Yani aslinda o ufak farklari cok rahat hissedebiliyorum acikcasi ama banada aula f87 pro daha hos geldi tusa basma sesi olarakta ayni sekilde ama akkon daha iyiyse onu almam daha mantikli olur

Gorsellik icinde minik kotu durur tabi

B

Bu da butcemi biraz asmaya basliyor gibi ama dusuneyim hocam tesekkurler
bu howl tükendi yazıyor zaten

Bu klavye normalde tuslari ic yuzeye dogru seffaf gozukuyor ama idefixte olan hali tus yazilari ustunde ve seffaf degil neden boyle bir fark var

Geri