aynen öyle o yüzden alacağım gibi . 8000 az degil8000 mah batarya beni çok etkiledi ya. 2900lük olanı alsam mı acaba? 2500ken mantıklıydı da 2900 düşündürdü(f75 sat
aynen öyle o yüzden alacağım gibi . 8000 az degil8000 mah batarya beni çok etkiledi ya. 2900lük olanı alsam mı acaba? 2500ken mantıklıydı da 2900 düşündürdü(f75 sat
Hocam ben dayanamayıp aldım. Umarım kuzey ışıklandırmalı olarak gelir yoksa iade etmek durumunda kalacağım.İhtiyacım yok ama al beni diyor? Grisi 2.870,10TL 'den alınır mı ?
Switchli her klavyede ses olacaktırsessiz midir bu klavyeler ya
Lacivert 1 stok girdi çektim şansa bakHocam ben dayanamayıp aldım. Umarım kuzey ışıklandırmalı olarak gelir yoksa iade etmek durumunda kalacağım.
Affet hocam ben almışım.bölge hatası alan ben miyim sadece saçma geldi
Stok olmadığından dolayı o hatayı veriyormuş hocam, bende karşılaştığımda şaşırmıştım.bölge hatası alan ben miyim sadece saçma geldi
Hocam sizin mesajı görür görmez tekrar aldım, teşekkür ederim. 2800lük olanı iptal ettim şimdi.Lacivert 1 stok girdi çektim şansa bak
Aynen dayanamadım ben de alayım dedim akıma uyup ama adreste hata veriyor.Stok olmadığından dolayı o hatayı veriyormuş hocam, bende karşılaştığımda şaşırmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin mesajı görür görmez tekrar aldım, teşekkür ederim. 2800lük olanı iptal ettim şimdi.