Neler Yeni

🔥İndirim AULA F99 RGB Mekanik V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye 2.584,80TL | GÜNCEL LİLA 2770TL

Gurkanpiro

80+ Platinum
Aynen dayanamadım ben de alayım dedim akıma uyup ama adreste hata veriyor.
1 tane görünüyor ama muhtemelen hazırlandığı için öyle, birazdan stokta yok girecek.
Bakalım arada bunu F5 yapmak lazım gibi bu gece.
stok olmayınca bu hatayı veriyor

ugurarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Ugur Atis
foruma birsey sormaya girdim bi anda bu klavyeyi aldim
1741640691307.png

Satriani

80+ Silver
bu aula keybord herkes alıyor ne özelliği var ben mi kaçırıyorum anlamadım ki normal klavye işte fiyatı da ucuz değil
Valla bilmiyorum, ben eski tip klavye kullanan bi' insan olarak yeni tiplerin hepsi NumPAd tuşları olmadan satıldığı için ilgimi çekti, yoksa bana düz klavye de iş görür yani. Bir de kablosuz falan güzel yani.
Bu tip çevre birimlerine aslında bu kadar para verme taraftarı birisi değilim, benim için 1000TL olan bi' klavye de iş görür.

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Mete
ulan 1 hafta önce f75 aldım yapılır mı bu? neyse :D numpad kullanmıyorum zaten çok gereksiz büyük geliyor.
Yıl sonuna doğru GTA 6 çıkması durumunda sırf uçak ve helikopter kullanabilmek için almış bulundum :ROFLMAO: Bir de 8000 mah batarya cezbetti.
Bu forum sırf masraf ya.
Sürekli gerekli gereksiz malzeme aldırıyor insana. :kekw:
O kadar haklısınız ki 😅

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Y K
Beğenmezseniz kolayca iade edebiöirsiniz, ama bence bir klavye için pahalı, maus olsa 8k falan olsa neyse de

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yüksel
Ara ara 1 adet giriyor ben öyle kaptım lacivert rengini çok karizma ya eleman bu forum sırf masraf.

Satriani

80+ Silver
Yıl sonuna doğru GTA 6 çıkması durumunda sırf uçak ve helikopter kullanabilmek için almış bulundum :ROFLMAO: Bir de 8000 mah batarya cezbetti.

O kadar haklısınız ki 😅
Yav arkadaş, hoşuma gidiyor yani birisine yardım olsun, uygun fiyatlı bi' şey kovalamak olsun.
Ama buraya girince yok ağız temizleme suyu alıyorum, yok mouse pad alıyorum, indirimli traş bıçağı alıyorum.
Garip garip işler aw! :kekw:

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre
Bi gazla aldım 2870 e sonra iptal ettim biri daha iptal etti artıyo stok 😅 elimde 2 f75 1 ajazz klavye var büyük değiller ama artık yeter klavye cenneti oldu oda. Sırf bu yüzden foruma girmiycem

Top Bottom