Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Ak 820 pro ile fiyat aynı gibi şuan hangisi tercih edilmeli
Varken almak bence de israf yani, tamamen kapitalist düzende harcama yapma olayı bu.Bi gazla aldım 2870 e sonra iptal ettim biri daha iptal etti artıyo stokelimde 2 f75 1 ajazz klavye var büyük değiller ama artık yeter klavye cenneti oldu oda. Sırf bu yüzden foruma girmiycem
Aynen öyle iptal ettim o yüzden de insan gereksiz alışverişe başlıyor elimdekileri bile belki kullanmıycam. 2000 küsürlere düşerse belki geçerim.Varken almak bence de israf yani, tamamen kapitalist düzende harcama yapma olayı bu.
Ben elimde hiç olmadığı için ilgimi çekti açıkcası ama fiyatı arttı, bu fiyattan da almam.
2500'lerden gelirse belki...
Eger yüzde 100 aranmıyorsa belki 820 proAk 820 pro ile fiyat aynı gibi şuan hangisi tercih edilmeli
Kar bırakmaz 2800 3000 seviyesinde zatenal sata giderse bırakacağı ne kadardır arkadaşlar
eyw hocam elımde aula f75 var buna gecmeye deger mı senceEger yüzde 100 aranmıyorsa belki 820 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kar bırakmaz 2800 3000 seviyesinde zaten
Degmez bence eger bak 100 aramıyorsan ses tekerleği olsun daha iyi bence switchleri felab aynıeyw hocam elımde aula f75 var buna gecmeye deger mı sence
Hocam konudan alakasız ama sınır 30-35$ mevzusu problem çıkarmaz mı?yüzde 100 aranıyorsa yapıştırın satıcı amazon