yok reis ben o tok sesi için alıyorum zaten o yüzden beyaz lazım malesefMesaj otomatik birleştirildi:
buda ucuz haberin olsun ama switch farklı
yok reis ben o tok sesi için alıyorum zaten o yüzden beyaz lazım malesefMesaj otomatik birleştirildi:
buda ucuz haberin olsun ama switch farklı
Neden ful boy alınmamalı ?amazonda az eşşek değil aula satılınca türkiyede baya 2. elde felan hemen getirmiş kendi satıyor
bu arada 75 modeli alın full boy almayın
oyun oynayacaksan gereksiz büyük ve çirkin duruyor masadaNeden ful boy alınmamalı ?
kişiden kişiye göre değişir bende f75 var şuan ama alırken yüzde yüz klavye versiyonu olsaydı onu alırdım gerçi çok aramıyorum ama Gta 5 de hava araçları ve playlistlerde araba kullanırken numlocktaki sayılarla dengelendiği için gerekebiliyor.oyun oynayacaksan gereksiz büyük ve çirkin duruyor masada
Gta5 de öyle bir şey varmıydı ya hava araçları yada araba kullanırken araçları dengeleme gibi? Ben hep fareyle oynuyordum hava araçlarını. Arabaları da yön tuşları.kişiden kişiye göre değişir bende f75 var şuan ama alırken yüzde yüz klavye versiyonu olsaydı onu alırdım gerçi çok aramıyorum ama Gta 5 de hava araçları ve playlistlerde araba kullanırken numlocktaki sayılarla dengelendiği için gerekebiliyor.
herzaman full klavye güzel ama aradığımızı bulamıyoruzkişiden kişiye göre değişir bende f75 var şuan ama alırken yüzde yüz klavye versiyonu olsaydı onu alırdım gerçi çok aramıyorum ama Gta 5 de hava araçları ve playlistlerde araba kullanırken numlocktaki sayılarla dengelendiği için gerekebiliyor.
Gerek yok hocam aynı klavye zaten. Değiştirip ne yapacaksınız kieyw hocam elımde aula f75 var buna gecmeye deger mı sence
Fareyi hiç kullanmadım, ben de fareyi bir ayarlayayım o zaman. Başka tuşlara atamıştım. Playlist bir şekilde idare ediliyor ama bazı yerler çok zorlasa da kendi F75’imi satıp alabilecek olsam direkt alırdım. Evet, her şey pahalandı. Ben de ucuz bir full klavye vardı. Fiyatı özelliklerine göre çok iyi olunca F75 aldım.Gta5 de öyle bir şey varmıydı ya hava araçları yada araba kullanırken araçları dengeleme gibi? Ben hep fareyle oynuyordum hava araçlarını. Arabaları da yön tuşları.
Edit : Benim de çekesim var bir tane ama hangisinden. Razer eleştiri yapıyordum bu paralara klavye mi satılır insaf diye şimdi bu paralar kabul edilebilir geliyor artık.