Neler Yeni

🔥İndirim AULA F99 RGB Mekanik V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye 2.584,80TL | GÜNCEL LİLA 2770TL

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yüksel
F99 Yakaladık 2.500₺ dan.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
Mehmetcan
Kız Olsam Kesinlikle Lila Olanı alırdım çok güzel duruyor

Neyse 1-2 Haftaya Temu'da 650TL'ye satılmaya başlar Sonra indirimle vs 500TL'ye hallederiz (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
iki switch modelinide test ettim GRAY yazım hissi olarak bence en iyisi bilginiz olsun

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
oyun oynayacaksan gereksiz büyük ve çirkin duruyor masada
kişiden kişiye göre değişir bende f75 var şuan ama alırken yüzde yüz klavye versiyonu olsaydı onu alırdım gerçi çok aramıyorum ama Gta 5 de hava araçları ve playlistlerde araba kullanırken numlocktaki sayılarla dengelendiği için gerekebiliyor.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Soner Özdener
kişiden kişiye göre değişir bende f75 var şuan ama alırken yüzde yüz klavye versiyonu olsaydı onu alırdım gerçi çok aramıyorum ama Gta 5 de hava araçları ve playlistlerde araba kullanırken numlocktaki sayılarla dengelendiği için gerekebiliyor.
Gta5 de öyle bir şey varmıydı ya hava araçları yada araba kullanırken araçları dengeleme gibi? Ben hep fareyle oynuyordum hava araçlarını. Arabaları da yön tuşları.
Edit : Benim de çekesim var bir tane ama hangisinden. Razer eleştiri yapıyordum bu paralara klavye mi satılır insaf diye şimdi bu paralar kabul edilebilir geliyor artık.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
eyyüb
herzaman full klavye güzel ama aradığımızı bulamıyoruz :D bu gidişte modifiyeli klavye seçme seçeneği gelir yakında sitelere şu ramazan bitsin oruçtan yıprandım :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
Gta5 de öyle bir şey varmıydı ya hava araçları yada araba kullanırken araçları dengeleme gibi? Ben hep fareyle oynuyordum hava araçlarını. Arabaları da yön tuşları.
Edit : Benim de çekesim var bir tane ama hangisinden. Razer eleştiri yapıyordum bu paralara klavye mi satılır insaf diye şimdi bu paralar kabul edilebilir geliyor artık.
Fareyi hiç kullanmadım, ben de fareyi bir ayarlayayım o zaman. Başka tuşlara atamıştım. Playlist bir şekilde idare ediliyor ama bazı yerler çok zorlasa da kendi F75’imi satıp alabilecek olsam direkt alırdım. Evet, her şey pahalandı. Ben de ucuz bir full klavye vardı. Fiyatı özelliklerine göre çok iyi olunca F75 aldım.

Kekstra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
can
f75 cazip yazanlar neye göre yazıyor daha küçük olduğu için mi ? batarya kapasitesi bile tartışmayı kapatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,951
Üyeler
169,639
Son üye
Emirhan389
Top Bottom