LüpLüpAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Amazon tr bu gümrüklerde ugraşmazsınızHocam konudan alakasız ama sınır 30-35$ mevzusu problem çıkarmaz mı?
Amazon tr bu gümrüklerde ugraşmazsınızHocam konudan alakasız ama sınır 30-35$ mevzusu problem çıkarmaz mı?
Yukarıda açıklamış arkadaş zaten amazon tr gümrük muhabbeti olmazHocam konudan alakasız ama sınır 30-35$ mevzusu problem çıkarmaz mı?
Amazon tr bu gümrüklerde ugraşmazsınız
Yazıyı görmedim hala ama teşekkürler arkadaşlar...Yukarıda açıklamış arkadaş zaten amazon tr gümrük muhabbeti olmaz
Tr de ürünler sana türkiyeden yollayacak premiumun yolsa bi kargo parası ödersin okadarYazıyı görmedim hala ama teşekkürler arkadaşlar...
Peki ekstra bir ücret ödeniyor mu acaba satıcısı amazon tr olan ürünlerin hepsinde?
Ayrıca amazon tr satıcılı olan tüm ürünler geçiyor mu gümrükten?
Ha doğru ya kafa gitti benim hocam özürTr de ürünler sana türkiyeden yollayacak premiumun yolsa bi kargo parası ödersin okadar
aynen bu beyazla aynı switchBeyler şu temudan alınan beyaz renkli aula f75 modeli amazon tr de hangi model olarak satılıyor reaper switch var bir tane o mudur? aynı ses çıkaran klavyeden almak istiyorum türkçe tuşlar varmış bunda bilen yazarsa sevinirim
alınır mı ?Beyler şu temudan alınan beyaz renkli aula f75 modeli amazon tr de hangi model olarak satılıyor reaper switch var bir tane o mudur? aynı ses çıkaran klavyeden almak istiyorum türkçe tuşlar varmış bunda bilen yazarsa sevinirim
eyvallah hocam çekiyorum şimdi teşekküral sata gider diyenler gümletti gece gece bu aulanında beyazındaki switch iyidi siyahındaki switch kötüydü bu acaba nasıl olcak bilmediğiniz switch ona göre alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen bu beyazla aynı switch
eyvallah hocam çekiyorum şimdi teşekkür
buda ucuz haberin olsun ama switch farklı