Aula Win60 (Manyetik Switch / HE) 1690TL

Mustiback

80+
Reaksiyon skoru
224
Site güvenilir. 68 versiyonuda var 1800tl. İç malzeme kalitesi madlionstan bi tık daha iyi. Bi ara elime geçmişti kulladım güzel klavyeydi.

Site güvenilir. 68 versiyonuda var 1800tl. İç malzeme kalitesi madlionstan bi tık daha iyi. Bi ara elime geçmişti kulladım güzel klavyeydi.

8000hz cpuyu cok yoruyo diyolar knk

Fiyat çok güzel. Beyaz versiyonu olsa alırdım. Çok klavyem var ama hoşuma gitti denenir gibi her türlü.

Adamın sens’i yüksek o nedenle 8000hz’e kadar çıkmıyor bile oyunu oynarken. Düşük senste 8khz oynasın daha çok yük biner. 8000hz ayarladığında sabit 8khz olmuyor.

Klavyede bilmiyorum ama 8k hze alınca faremi bazı oyunlarda drop yiyordum fareyi hızlı çevirirken klavyede nasıl olur bilmiyorum.
İşlemcim ryzen 7 7840hs

knk oyle deme ya. polling rate cpunun 1 snde kac kere bu hidleri kontrol ettigi anlamina geliyo knk bu deger yukseldikce cpu onlari o kadar denetliyi demek oluyor mantiken daha cok denetleme daha cok yuk demek. islemci ne kadar gucluyse o kadar az kullanim yuzdesi degisir. adamda 5700x3d var olm o islemciye koyar mi?

Alakasi yok diye birsey yok 8khz e al Cpu kullanimini incele mouse dondurdukce artiyor Nasil alakasi olmuyor
Fps bir eksisi olmuyor adam videoda gösteriyor işlemciye yük binse ne olacak. Googleda sekmede gezerkende işlemciye yük biniyor. Ne kadar saçma yorum yapıyorsunuz. İşlemciye yük binmesin biz mi yükü çekelim. Sonuçta baktığında oynağın oyunda eksi bir durum olmuyor. Zaten çoğu firma 8000hz alınca uyarı veriyor işlemcin iyi değilse 8000hz kullanma diye.

Fps bir eksisi olmuyor adam videoda gösteriyor işlemciye yük binse ne olacak. Googleda sekmede gezerkende işlemciye yük biniyor. Ne kadar saçma yorum yapıyorsunuz. İşlemciye yük binmesin biz mi yükü çekelim. Sonuçta baktığında oynağın oyunda eksi bir durum olmuyor. Zaten çoğu firma 8000hz alınca uyarı veriyor işlemcin iyi değilse 8000hz kullanma diye.
Alakası varmiymiş hocam? işlemcisi ekran kartina gore dusuk olan birisinde bir hayli fark yaratir Zaten yuksek kullanimdaysa işlemcisi drop yer

Geri