Evet ya makro falan atıyordumYazılımdan bir şeyleri kurcaladın mı?
Aynen kankam.Sen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye
Evet ya makro falan atıyordum
Bozuk diye acilan konularin cogu cozuldu. Klavye zaten programi acisindan berbat herkes bunu elestiriyor. Epomaker sagolsun duzgunce bi program ve driver bulunabiliyor o olmasa kim bilir ne olacak.Sen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye
Vallahi miss gibi klavyede bu driver yakıştı mı ya bide yurt dışı fiyatları 70 dolar fln saçmalığa bakBozuk diye acilan konularin cogu cozuldu. Klavye zaten programi acisindan berbat herkes bunu elestiriyor. Epomaker sagolsun duzgunce bi program ve driver bulunabiliyor o olmasa kim bilir ne olacak.
Valla yaa... Yazılım üzdü.Vallahi miss gibi klavyede bu driver yakıştı mı ya bide yurt dışı fiyatları 70 dolar fln saçmalığa bak
Güncelleme attım ve direkt çözüldü eyvallah kral.kral aynısı bana da olmuştu biraz ayar kurcalarken. kabloyu taktım wired moda aldım. sonra driverdan resetledim düzelmemişti. firmvare yükledikten sonra çözdüm.
sana kötü haber bozuk deği.l driver yükleyince geçiyor ve cillop gibi klavye almadığına pişman olursun ilerde. aynen 9-12 ay hepiniz trollsünüz hadi almadınız adamın yardım için açtığı konuya niye zahmet edip bunu yazıyon?Sen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye
Klavye henüz elime geçmedi ama geçerse şu lanet yazılımı mümkün olmadikca indirmeyecem. Rgb modlari beni tatmin ediyorsa sitesine bile girmem zateb makroyla falan gram işim yokVallahi miss gibi klavyede bu driver yakıştı mı ya bide yurt dışı fiyatları 70 dolar fln saçmalığa bak
Sen hala zirliyonmu e yeter sağlam klavyelerSen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye