Neler Yeni

Çözüldü✓ Aulayı bozdum, yardım?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Heisenberg
Hiç basmıyor fn+esc denedim 3 sn tık yok, ışık vs değişmiyor.
Yazılımdan reset yaptım yok. Olmuyor.

FN+WİN YAPTIM ondan sonra oldu bu, hiçbir tuş basmıyor şu an kilitlendi.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yunus emre
Yazılımdan bir şeyleri kurcaladın mı?

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Rüveyda Akın
Sen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye :D

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımdan bir şeyleri kurcaladın mı?
Evet ya makro falan atıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bozmadın dostum. Bozuk ürünü size kakaladılar. Tonla konu açıldı bozuk diye. Sen de onlardan biri oldun. Bazılarında hemen bozulacak, bazılarındaysa 9-12 ay içerisinde bozulacak. 1 yıl garantili ürün alıyorsunuz ucuz diye :D
Aynen kankam.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yunus emre
Evet ya makro falan atıyordum

Bu konudakileri yap.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
kral aynısı bana da olmuştu biraz ayar kurcalarken. kabloyu taktım wired moda aldım. sonra driverdan resetledim düzelmemişti. firmvare yükledikten sonra çözdüm.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yunus emre
Bozuk diye acilan konularin cogu cozuldu. Klavye zaten programi acisindan berbat herkes bunu elestiriyor. Epomaker sagolsun duzgunce bi program ve driver bulunabiliyor o olmasa kim bilir ne olacak.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Emre
Bozuk diye acilan konularin cogu cozuldu. Klavye zaten programi acisindan berbat herkes bunu elestiriyor. Epomaker sagolsun duzgunce bi program ve driver bulunabiliyor o olmasa kim bilir ne olacak.
Vallahi miss gibi klavyede bu driver yakıştı mı ya bide yurt dışı fiyatları 70 dolar fln saçmalığa bak

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi miss gibi klavyede bu driver yakıştı mı ya bide yurt dışı fiyatları 70 dolar fln saçmalığa bak
Valla yaa... Yazılım üzdü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral aynısı bana da olmuştu biraz ayar kurcalarken. kabloyu taktım wired moda aldım. sonra driverdan resetledim düzelmemişti. firmvare yükledikten sonra çözdüm.

Güncelleme attım ve direkt çözüldü eyvallah kral. 🙏🏻🙏🏻

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Shoto Todoroki
sana kötü haber bozuk deği.l driver yükleyince geçiyor ve cillop gibi klavye almadığına pişman olursun ilerde. aynen 9-12 ay hepiniz trollsünüz hadi almadınız adamın yardım için açtığı konuya niye zahmet edip bunu yazıyon?

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yunus emre
Klavye henüz elime geçmedi ama geçerse şu lanet yazılımı mümkün olmadikca indirmeyecem. Rgb modlari beni tatmin ediyorsa sitesine bile girmem zateb makroyla falan gram işim yok

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Tuğra
Sen hala zirliyonmu e yeter sağlam klavyeler

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,141
İsim
Diyarhan
Bir şey olmasın diye geldiği gibi kullanıyorum tek yaptığım ses tekerleği oldu. Driver yüklersem sapıtacağını düşünüyorum. Çalışıyorsa dokunmamak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,587
Üyeler
160,408
Son üye
mehmet0mert
Top Bottom