Auro Sync açınca led sönük yanıyor

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
815
normalde led tuşundayken canlı yanıyordu az önce de canlıydı renkler baya sanki şuan renkleri kısık moda alınmış gibi bu neyden kaynaklı bir türlü yapamıyorum

normalde led tuşundayken canlı yanıyordu az önce de canlıydı renkler baya sanki şuan renkleri kısık moda alınmış gibi bu neyden kaynaklı bir türlü yapamıyorum
Armoruy Crate uygulamasını açıp, cihazlar kısmından anakartı seç.
Adreslenebilir başlıklarda bulunan hücrelerdeki led sayılarını arttır düzelmesi lazım.

1770659516957.webp

Adreslenebilir başlıklarda bulunan hücrelerdeki led sayılarını arttır düzelmesi lazım.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden girmiyor acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
neden giremiyorum ?

Ekler

• 2332.webp
    2332.webp
    15.2 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Problem ne bilmiyorum, asus'un sitesinde Armoruy Crate silme aracı var, onunla silip tekrar kurun. Asus sitesinde anakartınızı seçin sürücü kısmında bulabilirsiniz.

Problem ne bilmiyorum, asus'un sitesinde Armoruy Crate silme aracı var, onunla silip tekrar kurun. Asus sitesinde anakartınızı seçin sürücü kısmında bulabilirsiniz.
kanka orayı açtım ama yine bir şey olmuyor silip yüklüyorum program yokken herhangi renk azalması olmuyor ama programı yükleyince renk azalıyor seviyesi düşüyor olarak örnek vereyim

Geri