Neler Yeni

avast 1 yıllık alınır mı?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
hic kullanmadım Q:
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen öner bakalım
Bir fud atarsın publishleşmezse kralı gelsin kurtaramaz. Bu tür şeyleri satın almaya gerek yok. Eğerki birşeyden şüphelenirsen malwarebytes ile tüm pc yi tara gitsin.

Bir fud atarsın publishleşmezse kralı gelsin kurtaramaz. Bu tür şeyleri satın almaya gerek yok. Eğerki birşeyden şüphelenirsen malwarebytes ile tüm pc yi tara gitsin.
biri kaspery dio biri malwarebyte dio nabam şimdi qa

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Malwarebyte virüs yedikten sonra daha yararlı, internet koruması o kadar iyi değil. Internet koruması ve genel koruma için Bitdefender total/Internet sec. biraz daha F/P istiyorsanız Kaspersky alabilirsiniz. Bu ay sonu veya önümüzdeki ay başı gibi Kaspersky güzel bir indirim yapar genelde yılın son aylarında güzel bir fiyat indirimi yapıyor, demo ile başlayıp kampanya ile çekebilirsiniz.

Programa ne gerek var diyen arkadaşa kulak asmayın.

Reav

80+ Silver

avastı yükseltmek istiyorum ama sorucam 1 yıllık abonelik (77tl) almam değermi parasına,​

ben 6 yıldır defender ve ek hiç bir güvenlik yazılımı kullanmıyorum 0 virüs ama alacaksanız illahaki o avasta para vermeyin artısından çok zararı olur kaspersky kullanın

Malwarebyte virüs yedikten sonra daha yararlı, internet koruması o kadar iyi değil. Internet koruması ve genel koruma için Bitdefender total/Internet sec. biraz daha F/P istiyorsanız Kaspersky alabilirsiniz. Bu ay sonu veya önümüzdeki ay başı gibi Kaspersky güzel bir indirim yapar genelde yılın son aylarında güzel bir fiyat indirimi yapıyor, demo ile başlayıp kampanya ile çekebilirsiniz.

bitdefender süreyi doldurunca kilitlenio

Reav

80+ Silver

kendine güveniyorsan kullanmazsın çok basit her yere girmeyeceksin

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bitdefender süreyi doldurunca kilitlenio
Kitleniyordan kastınız nedir? Süresi bitince programın işlevinin bitmesi normal, lisans satmak adına. Fiyatı fazla geliyorsa doğrudan Kaspersky yönelebilirsiniz.

Kitleniyordan kastınız nedir? Süresi bitince programın işlevinin bitmesi normal, lisans satmak adına. Fiyatı fazla geliyorsa doğrudan Kaspersky yönelebilirsiniz.
kasperi aldım zaten :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,356
Üyeler
161,274
Son üye
muslaf
Top Bottom