Neler Yeni

AVM'lerde ki oyun merkezlerinde nasıl oyun oynanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Birini AVM de ki oyun merkezine götürmeyi düşünüyorum. Hani şu AVM nin en yemek katında olanlardan ama en son 10 yıl önce falan gitmişimdir ve bu konuda hiç bir şey bilmiyorum.
Nasıl oyun oynanıyor? Jeton mu lazım? Yoksa bir kere para veriyoruz ve sınırsız mı? Fiyat aralığı ortalama ne kadar? Reşit insanlar hiç görmedim garipsenir miyiz?
Sizce değer mi?

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Kutay Orhan
Birini AVM de ki oyun merkezine götürmeyi düşünüyorum. Hani şu AVM nin en yemek katında olanlardan ama en son 10 yıl önce falan gitmişimdir ve bu konuda hiç bir şey bilmiyorum.
Nasıl oyun oynanıyor? Jeton mu lazım? Yoksa bir kere para veriyoruz ve sınırsız mı? Fiyat aralığı ortalama ne kadar? Reşit insanlar hiç görmedim garipsenir miyiz?
Sizce değer mi?
yerden yere göre değişir ama genelde girişten bir kart satın almanız ve içine jeton yükletmeniz gerekir. jeton fiyatlarının ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum.
eğer yanınızdaki kişi kız/erkek arkadaşınız falan ise gayet de tatlı olur kimse de garipsemez.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Sizce değer mi?
Kart al jeton/bakiye yükle usuludür, ben kız arkadaşımla gittim ikimizde koca insanız ama garipseyen olmadı bazı yerlerde çocuk olmak lazım 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart al jeton/bakiye yükle usuludür, ben kız arkadaşımla gittim ikimizde koca insanız ama garipseyen olmadı bazı yerlerde çocuk olmak lazım 😄
Kesinlikle. :D Peki jeton fiyatı ne kadardı hatırlıyor musunuz?

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kadir
hocam en son bi jeton 50 tl vardı gittiğim yerde girişten alırsınız jetonları bazı yerlerde kart veriyorlar indirim oluyır

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Furkan Demirtaş
Genelde kart alıp içine bakiye yüklüyorsun öyle oynuyorsun.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
Sizce değer mi?
kart alıp bakiye atıyonuz biz 1100 liraya 2600 kredi almıştık 1 saat falan anca dayandı o da çarpışan araba falan derken çoğu kişi bireysel bir şey yapmadı 400 liraya falan eğlenirsiniz ve reşit olarak garipsenmezsiniz 9 tane dağ ayısı olarak gittik gram utanmadım.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
lunapark mantığı . kart alıp içine tl yüklüyorsun. zaten oyunların üzerinde fiyatları yazar .

Top Bottom