Neler Yeni

Avrupa Fatihi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sizin bir kaç yabancı futbolcu izleyeceksiniz diye vereceğimiz parayı altyapıya versek bir kaç yıla 0 dan takım kurarız
Altyapıya para vermek doğrudan oyuncu çıkartmaz. Sana diyorum BİLMİYORSUN. Futbolu bilmiyorsun. Onun için Ralf Rangnick gibi gençlerden anlayan adam lazım, onun için kocaman tesis lazım.

İyi tüm oyuncu maaşlarını altyapıya verelim, herkesi gönderelim gelen 14-16 yaşlarla armut toplayalım 3-5 sene. OK.

BIGGZ

80+ Bronze
Altyapıya para vermek doğrudan oyuncu çıkartmaz. Sana diyorum BİLMİYORSUN. Futbolu bilmiyorsun. Onun için Ralf Rangnick gibi gençlerden anlayan adam lazım, onun için kocaman tesis lazım.

İyi tüm oyuncu maaşlarını altyapıya verelim, herkesi gönderelim gelen 14-16 yaşlarla armut toplayalım 3-5 sene. OK.
Aynen kardeşim, altyapıya para vermek yerine sadece transfer yapalım.

Bir de futboldan anlamıyorsun yazmış, sanki babamın oğlu
Futboldan çok anlasan transfer yaparak bir ülke futbolunun gelismeyecegini anlarsın.
Milyonları penaltı atmaktan başka bir halta yaramayan adama yediriyorsun, topcu olmak isteyen yetenekler de amatör liglerde sürünüyor.

Kimsenin maaşları altyapıya verelim falan dediği yok, daha 2 maça çıkamayan adama 10 MILYON veriyorsun.
Sizin gibi fanatikler olduğu sürece daha çok gider bu paralar.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen kardeşim, altyapıya para vermek yerine sadece transfer yapalım.

Bir de futboldan anlamıyorsun yazmış, sanki babamın oğlu
Futboldan çok anlasan transfer yaparak bir ülke futbolunun gelismeyecegini anlarsın.
Milyonları penaltı atmaktan başka bir halta yaramayan adama yediriyorsun, topcu olmak isteyen yetenekler de amatör liglerde sürünüyor.

Kimsenin maaşları altyapıya verelim falan dediği yok, daha 2 maça çıkamayan adama 10 MILYON veriyorsun.
Sizin gibi fanatikler olduğu sürece daha çok gider bu paralar.
Bu zamana kadar kimseye 10 milyon verilmedi. BİLGİN OLSUN.

TRANSFER İLE ÜLKE Mİ GELİŞMİYORMUŞ? BOHOHOYT. 28-29 yaşındaki adamı transfer edersen gelişmezsin.

Penaltı atan mı? Aynen. Kesin öyle. SANA DİYORUM BAS GİT. Bilmediğin işlere karışma. Habire altyapı moruk altyapı. SUS.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Alıntıyı görüntüle

Gerçekten yazık. UEFA Kupası kazanmış bir takım psv'den 5 gol yiyemez! Yiyemez kardeşim. Türk futbolu nereye gidiyor? Galatasaraylılar "bizim oefa çupamız var", Fenerliler "biz 28 kez jampiyon olduck len", Beşiktaşlılar "biz şele grubundan na malup çıktıck len", Trabzonsporlular "2011 jampiyonu tırabzon uşağum" diye ağladıkça Türk futbolu nereye gidecek biliyorsunuzdur.
Fenerbahçeli olarak söylüyorum, artık bir birimizle tartışıp idrar yarıştıracağımıza Türk futbolunu ileriye götürmeye odaklanmalıyız. Avrupa'da şanlı ay yıldızlının artık ezilmemesi lazım! Moral bozmak yok. Daha Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi, Trabzonspor ve Sivasspor'un Konferans Ligi şansı var.
Aşırı tepki verme

BIGGZ

80+ Bronze
Bu zamana kadar kimseye 10 milyon verilmedi. BİLGİN OLSUN.

TRANSFER İLE ÜLKE Mİ GELİŞMİYORMUŞ? BOHOHOYT. 28-29 yaşındaki adamı transfer edersen gelişmezsin.

Penaltı atan mı? Aynen. Kesin öyle. SANA DİYORUM BAS GİT. Bilmediğin işlere karışma. Habire altyapı moruk altyapı. SUS.
PUAHAHAHAHAAH

Galatasarayın son yıllarda transfere ödediği bedellerden haberin yok herhalde, penaltı atmaktan başka bir şey yapmayan diagneye 10 MILYON verildi.

Gomis vardı, adam iyi top oynuyordu, 1 milyon daha fazla vermeyeceğiz diye gittiler 10 milyona penaltı atmaktan başka halt edemeyen diagneyi aldılar

Daha ülkede yapılan transferden haberi yok, geliyor bana futbol bilgini gibi hareketler yapıyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
PUAHAHAHAHAAH

Galatasarayın son yıllarda transfere ödediği bedellerden haberin yok herhalde, penaltı atmaktan başka bir şey yapmayan adama 10 MILYON verildi.
Gomis vardı, adam iyi top oynuyordu, 1 milyon daha fazla vermeyeceğiz diye gittiler 10 milyona penaltı atmaktan başka halt edemeyen adamı aldılar

Daha ülkede yapılan transferden haberi yok, geliyor bana futbol bilgini gibi hareketler yapıyor.
Ben Galatasarayı mı kastediyorum? Ben herkesi kapsıyorum. Diagne'ye zaten 13 milyon veriyorsan git, bat.

Gidip Ghezzal için sürtüşüyorsan Beşiktaşla sırf 100 bin euro için git, bat.

BIGGZ

80+ Bronze
Ben Galatasarayı mı kastediyorum? Ben herkesi kapsıyorum. Diagne'ye zaten 13 milyon veriyorsan git, bat.

Gidip Ghezzal için sürtüşüyorsan Beşiktaşla sırf 100 bin euro için git, bat.
Ee hani ülkede 10 milyon kimseye verilmemişti, ha tabii galatasaray marstaydi pardon XOAMXLSKXLSMXLSMXLSLD

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
ben Galatasarayı sevmesem bile nefret etsem bile ama onlar orda ülkemizi temsil ediyorlar her ne kadar ligde rakiipsek avrupada birliğiz şimdi hiç onlar bizim otobüsümüz kurşunladığında daga geçtiler 3 temmuz ile dalga geçtiler demeyin o farklı bu farklı o lig burası avrupa keşke gs kazansaydı gerçekten üzüldüm psv o kadar güçlü bir rakip değildi ama oyun anlamında gs den üstündüler pas olarak ta neyse canın sağ olsun Galatasaray diyelim avrupa ligine düşer ise avrupada başarılar 2. maça çok çalışıp çıkıp PSV yi Arenaya gömerler ise (umudum kalmadı) UCL de başarılar o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,642
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom