Neler Yeni

Avrupa Fatihi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Gerçekten yazık. UEFA Kupası kazanmış bir takım psv'den 5 gol yiyemez! Yiyemez kardeşim. Türk futbolu nereye gidiyor? Galatasaraylılar "bizim oefa çupamız var", Fenerliler "biz 28 kez jampiyon olduck len", Beşiktaşlılar "biz şele grubundan na malup çıktıck len", Trabzonsporlular "2011 jampiyonu tırabzon uşağum" diye ağladıkça Türk futbolu nereye gidecek biliyorsunuzdur.
Fenerbahçeli olarak söylüyorum, artık bir birimizle tartışıp idrar yarıştıracağımıza Türk futbolunu ileriye götürmeye odaklanmalıyız. Avrupa'da şanlı ay yıldızlının artık ezilmemesi lazım! Moral bozmak yok. Daha Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi, Trabzonspor ve Sivasspor'un Konferans Ligi şansı var.
Futbolla aram yok ve psv takımını ilk defa gördüm.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
En çok üzüldüğüm kısım, hollandada şu an mal türkler falan deniyor bize. Gerçekten çok yazık ya. Dalga geçilecek bir yanı yok bu olayın.
Ban yemesem ne söverdim bu portakallara.
Lalelere bak hele.
Sizin cibiliyetinize tüküreyim.
Çok gaza geldim.
1626899708821.png

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Alıntıyı görüntüle

Gerçekten yazık. UEFA Kupası kazanmış bir takım psv'den 5 gol yiyemez! Yiyemez kardeşim. Türk futbolu nereye gidiyor? Galatasaraylılar "bizim oefa çupamız var", Fenerliler "biz 28 kez jampiyon olduck len", Beşiktaşlılar "biz şele grubundan na malup çıktıck len", Trabzonsporlular "2011 jampiyonu tırabzon uşağum" diye ağladıkça Türk futbolu nereye gidecek biliyorsunuzdur.
Fenerbahçeli olarak söylüyorum, artık bir birimizle tartışıp idrar yarıştıracağımıza Türk futbolunu ileriye götürmeye odaklanmalıyız. Avrupa'da şanlı ay yıldızlının artık ezilmemesi lazım! Moral bozmak yok. Daha Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi, Trabzonspor ve Sivasspor'un Konferans Ligi şansı var.
Bu durumun tek artısı avrupa ligi daha kolay.

Besim Tibuk

80+ Gold
Takım ölüydü.
Maçı kaçak siteden izleseydim keşke.
Acun AB fenerlisin ama bu kadar belli etme...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Biz biriz diyemiyoruz aksine her şeyde ikiye bölünüyoruz.
Bizim sorunumuz hoşgörüsüz bir halkız.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Türk futbolunun gelişmemesinin en büyük nedeni TFF'nin başında futboldan anlamayan kişilerin olmasıdır.
Futbolla siyaset ayrılmalıdır. Euro'nun yüksek olması takımlarımızı transfer yaparken zorluyor ve Avrupa takımlarıyla makas açılıyor onlar 1 birime alırken biz 10 birime alıyoruz. Türk hakemlerin Avrupa hakemleri gibi futbol temposunu bilmeleri lazım. Bizim hakemlerimiz olur olmadık her şeye faul çalarak hem oyunu yavaşlatıyorlar hem de rezil kararlara imza atıyorlar.
Kısaca Türk futbolun gelişmesi için başa futbolun içinden gelen adamların geçmesi lazım. Tüpçü, inşaatçı değil.

Alfha13

80+ Silver
Yenileceklerinden emindim (ön elemeyi geçebilen Türk takımı yok neredeyse) ama bu kadar yediklerine cidden şaşırdım.

Excator23cm

80+ Gold
Tamam hadi ilk gol hataydı yedik Muslera'nn hatası akar o baskı altında ona pas atanında hatası var
Ulan o kanatları 1 adam bile tutamaz mı be ulan mahalle maçlarında böyle yapmıyorduk ayıp olması diye rezil ettiler bizi rezil
Hadi 2-0 oldu attığımız ilk şut gol oldu bi umutlandık

Sonra kola çekşrdek alıp yürüyen teyzeler gibi yürüye yürüye geçtiler defanstan kaleye şut gol 3-1

Ulan bu nasıl şanstır ki şans mı diyeyim ne ddiyeyim bilmiyorum havadan gelen topla kafa vuruşu ile topu kaleye kadar attı adam ullan orda 8 kişiyiz gitti top zahaviyi tutamadılar o kadar iyi de oynamadı takım arkadaşlarıyla muhabbet ede ede aldı gol attı

Ulan 5 defanss oynadılar 3 stoper 2 bek bu 2 metre olan adamlar 175 adamı tutamadılar adam kondisyon çalışır gibi yavaş yavaş geldi yanlışlıkla kafa omuz karşımı vurdu topa musslera önde yakalandı gol oldu

Ülkeye rezil ettik bide Fatih Terim diyorki 3 yılımız var ulan 10 yıldır bu takımdasınız bu akdar tecübeli dedik sevdik hata yapmaz dedik

Milyonluk yeteneksizlerin berbattı galatsaray hele o defans hattı

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
#TertemizŞampiyon BursaTrabzon

Sami Järvi

80+ Silver
Tamam hadi ilk gol hataydı yedik Muslera'nn hatası akar o baskı altında ona pas atanında hatası var
Ulan o kanatları 1 adam bile tutamaz mı be ulan mahalle maçlarında böyle yapmıyorduk ayıp olması diye rezil ettiler bizi rezil
Hadi 2-0 oldu attığımız ilk şut gol oldu bi umutlandık

Sonra kola çekşrdek alıp yürüyen teyzeler gibi yürüye yürüye geçtiler defanstan kaleye şut gol 3-1

Ulan bu nasıl şanstır ki şans mı diyeyim ne ddiyeyim bilmiyorum havadan gelen topla kafa vuruşu ile topu kaleye kadar attı adam ullan orda 8 kişiyiz gitti top zahaviyi tutamadılar o kadar iyi de oynamadı takım arkadaşlarıyla muhabbet ede ede aldı gol attı

Ulan 5 defanss oynadılar 3 stoper 2 bek bu 2 metre olan adamlar 175 adamı tutamadılar adam kondisyon çalışır gibi yavaş yavaş geldi yanlışlıkla kafa omuz karşımı vurdu topa musslera önde yakalandı gol oldu

Ülkeye rezil ettik bide Fatih Terim diyorki 3 yılımız var ulan 10 yıldır bu takımdasınız bu akdar tecübeli dedik sevdik hata yapmaz dedik

Milyonluk yeteneksizlerin berbattı galatsaray hele o defans hattı
olmuyor aga fatih terim imparator dedik olmuyor bu sene şampiyon edemezse takımı adam edemezse gönderelim her şey tadında kalsın

Excator23cm

80+ Gold
olmuyor aga fatih terim imparator dedik olmuyor bu sene şampiyon edemezse takımı adam edemezse gönderelim her şey tadında kalsın
Şampiyonluğu bırak şampiyon olmanın bize bir faydası yok ullan sıkıldım vallaha sıkıldım eğlenceli olmaz köy takımlarıyla oynamak anca kedndi aralrında çekişiyorlar avrupa yoksa futbol çekilmez berbat bir takımdı oyuncularda çok berbatti direkt fatih terim değil hele o stoperler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Top Bottom