Hollanda?İrlanda,Faroe adaları
Hocam İrlanda'da mı yaşıyorsunuz yada taşınmak mı istiyorsunuz? Nasıl bir ülke?İrlanda,Faroe adaları
Ben Amerika ya taşınacağım nasipse 3-4 yıl içindeHocam İrlanda'da mı yaşıyorsunuz yada taşınmak mı istiyorsunuz? Nasıl bir ülke?
Hocam bende Hollanda yada Danimarka istiyorum Hollanda olursa Rotterdam Danimarka olursa Kopenhag.Ben Amerika ya taşınacağım nasipse 3-4 yıl içinde
Hocam nasıl taşınmayı düşünüyorsunuz bizim bir tanıdıkta ABD istiyor.Ben Amerika ya taşınacağım nasipse 3-4 yıl içinde
Sen nasıl taşınacaksın? Sorduğun soru bana çok saçma geldi burada senin ne istediğin önemli böyle ülkelerin alım gücüne refahına bakarak ülke seçilmez bence çünkü bu durum kişisel bana sorarsan ben ABD derim Avrupa'da maaşın yarışı vergiye gidiyor ve göçmenlik karşıtı gösteriler çok var ABD de ise herkes gocmen olduğu için çokta sıkıntı olmaz vergi olarakta çok vergi yok ama devlet çalışmayan adama bakmıyor .Hocam bende Hollanda yada Danimarka istiyorum Hollanda olursa Rotterdam Danimarka olursa Kopenhag.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nasıl taşınmayı düşünüyorsunuz bizim bir tanıdıkta ABD istiyor.
Hocam sadece mutlu olayım geçineyim istiyorum üniversiteyi orada okumak istiyorum orada üniveristesi bitirenler ertesi hafta hemen çalışmaya başlıyormuş ha bu arada benim lüks ile bir aram yok.Sen nasıl taşınacaksın? Sorduğun soru bana çok saçma geldi burada senin ne istediğin önemli böyle ülkelerin alım gücüne refahına bakarak ülke seçilmez bence çünkü bu durum kişisel bana sorarsan ben ABD derim Avrupa'da maaşın yarışı vergiye gidiyor ve göçmenlik karşıtı gösteriler çok var ABD de ise herkes gocmen olduğu için çokta sıkıntı olmaz vergi olarakta çok vergi yok ama devlet çalışmayan adama bakmıyor .
Buyulendim Reis O nasil memleket oyle ya XDİrlanda,Faroe adaları
ÖyleBuyulendim Reis O nasil memleket oyle ya XD
O yesillik denizler daglar mUHTESEM
Trump geldikten sonra artik gocmen olarak gitme sansi asiri dustu diye biliyorum Gocemnlerede Kotu muamele yapiliyor artik diye biliuyorumBen Amerika ya taşınacağım nasipse 3-4 yıl içinde
Evet bende Hollanda Rotterdama gitmek istiyorum İngilizcem var ama Hollandacam yok.Trump geldikten sonra artik gocmen olarak gitme sansi asiri dustu diye biliyorum Gocemnlerede Kotu muamele yapiliyor artik diye biliuyorum