🔥İndirim Avva T-Shirt 129TL 🫠❤️

Şey bu arada LCW genel olarak kilosu 110 TL olan kumaşı kullanıyor kıyafetleri ortalama 250 gram nakış veya baskıları 6 TL ile yapan bir firma ile çalışıyor dikim maliyeti tr de iç piyasadan bile düşük olan tek firmadir nerde kalitesiz ip varsa toplar 20 TL maliyet ile diktirir toplam maliyeti 65-70 TL olan urunede 250 TL fiyat biçer 😂

Şey bu arada LCW genel olarak kilosu 110 TL olan kumaşı kullanıyor kıyafetleri ortalama 250 gram nakış veya baskıları 6 TL ile yapan bir firma ile çalışıyor dikim maliyeti tr de iç piyasadan bile düşük olan tek firmadir nerde kalitesiz ip varsa toplar 20 TL maliyet ile diktirir toplam maliyeti 65-70 TL olan urunede 250 TL fiyat biçer 😂
LCW de 250 TL ürün m var, LCW den alışveriş yapıyorum ama 120 tl falan tişörtleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağaza çalışanları,kira,işçilik falan var bro

LCW de 250 TL ürün m var, LCW den alışveriş yapıyorum ama 120 TL falan tişörtleri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mağaza çalışanları,kira,işçilik falan var bro
Kar payı çok yüksek bu arada
+ olarak LCW polo yaka ve baskılı ürünlere bakarsan fiyati görürsün

Kar payı çok yüksek bu arada
+ olarak LCW polo yaka ve baskılı ürünlere bakarsan fiyati görürsün
Yooo, hem baskılı hem polo yaka

Banada iki gün önce geldi gayet güzel tüşörtler kalite olarakta iyi yani. Düz renk yada minimal tasarım seviyorum zaten. Çok iyi denk geldi 150 tl şuanda sanırım yinede alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,637
Üyeler
195,691
Son üye
Xryper
Geri