Vallaha çıldırmalık bir yorum. Bu forumda rütbenin önemli olmadığını tekrar anladım.Alienware için marka değil dediysen ben sana ne diyeyim? Dell marka mı desem evet dersin ama Alienware'ın Dell olduğunu bilmiyorsun sanırım
Vallaha çıldırmalık bir yorum. Bu forumda rütbenin önemli olmadığını tekrar anladım.Alienware için marka değil dediysen ben sana ne diyeyim? Dell marka mı desem evet dersin ama Alienware'ın Dell olduğunu bilmiyorsun sanırım
Alıntılama yaptığında istemediğin kısmı sil.eskiden 400tl idi 600 tlm olsa almam, 600 TL'ye indirimden corsair k68 LED alırdım, veya direk 2. elden temiz k68 RGB alırdım. birde konuyla alakasız ama bir cümlenin bir kısmını nasıl alıntıyoruz
tasarımı beğensem zaten alırım ama ben öyle fırıncı küreği uzunluğunda yanlarından metal çıkan klavyeleri gerçekten hiç sevmiyorumTasarımı beğenirsen zatwen bu fiyata Kailh switch yok başka. Tasarımını beğenirsen özellikleri fiyatına göre üstün
Furkan ben Ethem ne diyorsun?Vallaha çıldırmalık bir yorum. Bu forumda rütbenin önemli olmadığını tekrar anladım.
tamam o konuya bir şey demedim zaten. beğenmeyebilirsin. ama beğensem bile bu fiyata almam demen garibime gittitasarımı beğensem zaten alırım ama ben öyle fırıncı küreği uzunluğunda yanlarından metal çıkan klavyeleri gerçekten hiç sevmiyorum
Sana demiyorum la Alienware’e marka demeyen çocuğa diyorum :d.Furkan ben Ethem ne diyorsun?
Şu kısım cidden doğruçocuğa
yani bence corsair k68 daha iyi hem chery mx hem daha iyi marka, ama direk değmez demem biraz garip olmuş daha iyi alternatif var diye düzelteyimFurkan ben Ethem ne diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam o konuya bir şey demedim zaten. beğenmeyebilirsin. ama beğensem bile bu fiyata almam demen garibime gitti
800tl**yani bence corsair k68 daha iyi hem chery mx hem daha iyi marka, ama direk değmez demem biraz garip olmuş daha iyi alternatif var diye düzelteyim
600tl'ye kolay kolay düşmüyor K68 RED. 2. el almam şahsen. Ayrıca bende K68 RGB var ama bilek desteğini sevmedim G513 alacağım gibi.yani bence corsair k68 daha iyi hem chery mx hem daha iyi marka, ama direk değmez demem biraz garip olmuş daha iyi alternatif var diye düzelteyim
indirim* 2.el (temiz)*800tl**
çok temiz olursa alınabilir evetindirim* 2.el (temiz)*
yani garantili, elden alıcaksın, internet kafe gibi biryer öyle basit bir adamda değil, hemde böyle beyaz tuşlar koymuşlardı çok tatlış olmuştu klavye için biraz daha bütçem olsa alcaktımda, hem pahaı hem fırıncı küreğiçok temiz olursa alınabilir evet