usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
bence hakediyor gayet iyi klavyeSizce 625TL Fiyatını Hak Ediyor Mu? İndirim bekleyeceğim yine de orası ayrı ama 625 TL Sınıfında en iyisi bu mu?
bence hakediyor gayet iyi klavyeSizce 625TL Fiyatını Hak Ediyor Mu? İndirim bekleyeceğim yine de orası ayrı ama 625 TL Sınıfında en iyisi bu mu?
bence hakediyor gayet iyi klavye
Yanlış yazmışlar, Kailh Switch var o klavyede.Cherry mx brown switch
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda kaihl diyor![]()
Alienware AW768 Klavye İncelemesi | Donanim Arşivi
Alienware AW768'in kutusunun alt tasarımı ise gördüğünüz şekilde. Sol kısmında yine ''Alienware Pro Gaming Keyboard'' yazısı bulunmakta. Ortada ise ''Lütfendonanimarsivi.com
Muhtemelen kaihl brown switch
verdim ya ben beğensemde almazdım senin klavyeden ne beklediğine bağlı, ben minimalist kablosuz klavyeler severim ve böyle bir klavye almazdım, ama sen böyle klavye seviyorsan al yani.Cevap vermeyi düşünüyor musun?
Tasarımı daha iyi olabilirdi sankiYanlış yazmışlar, Kailh Switch var o klavyede.
Dostum klavyeyi alabilirsin, fiyatını hak ediyor. O fiyata almam yazanlar acaba neye göre yazmış yorumlarını anlamış değilim. Switch'i Outemu değil farkındaysanız, Kailh gibi kaliteli bir Switch markasını kullanıyorlar. Ayrıca Brown Switch, ek olarak marka da kendini kanıtlamış olan bir marka. Eğer daha iyi önerisi olanlar varsa yazabilir, bizde görmüş oluruz.
Açıkçası tasarım olayı kişiden kişiye değişir, ben beğeniyorum tasarımını.Tasarımı daha iyi olabilirdi sanki
Alienware için marka değil dediysen ben sana ne diyeyim? Dell marka mı desem evet dersin ama Alienware'ın Dell olduğunu bilmiyorsun sanırımDaha marka ürünler bakmak?
Bu kısma takıldım, özellikleri o fiyatı hak ediyor.tasarımını beğensem bile almam o fiyata değmez
Ama şöyle bir şey var cidden tasarımını beğenmediğin ürünü almak mantıklı değil. iyice içine sinecek.Bu kısma takıldım, özellikleri o fiyatı hak ediyor.
Beğenmekten yanı sıra bana rahat değilmiş gibi geliyorAçıkçası tasarım olayı kişiden kişiye değişir, ben beğeniyorum tasarımını.
Tasarımı beğenmemesine takılmadım, arkadaşın yazdığı yoruma takıldım. ''Tasarımını beğensem bile almam, o fiyatı hak etmiyor'' demesi garibime gitti açıkçası.Ama şöyle bir şey var cidden tasarımını beğenmediğin ürünü almak mantıklı değil. iyice içine sinecek.
eskiden 400tl idi 600 tlm olsa almam, 600 TL'ye indirimden corsair k68 led alırdım, veya direk 2. elden temiz k68 rgb alırdım. birde konuyla alakasız ama bir cümlenin bir kısmını nasıl alıntıyoruzBu kısma takıldım, özellikleri o fiyatı hak ediyor.
Tasarımı beğenirsen zatwen bu fiyata Kailh switch yok başka. Tasarımını beğenirsen özellikleri fiyatına göre üstüntasarımını beğensem bile almam o fiyata değmez