🔥İndirim AXE DEODORANT 200 ML 50 TL

hayırlı olsun hocam
pazarama sahte ürün satmaz
tşk nizi alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürüne pazarama yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz
Satıcı pazarama değil "Cosmetica" diye bir satıcı yorumları iyi ama bakacağız gelince.

Zamanında yanlışlıkla bir sipariş verip iade etmiştim aynı anda ama sanırım sistemde ilk alışverişimi yapmış gözüküyorum nasıl çözülür bu durum

hayırlı olsun hocam
pazarama sahte ürün satmaz
tşk nizi alırım
Satmaz mı? Bal gibide satıyorlar toplu head&shoulders şampuanda indirim oluyordu satıcının puanı vb.de gayet iyiydi aldım ürün geldi sahte çıktı şampuan slime gibiydi sadece kokusu biraz benziyordu ama onunda orijinali ile pek alakası yoktu nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz sanki amazon linki ürün atmış gibi.

Ürünü satın aldıktan sonra siparişim iptal edildi parayı geri gönderdiler daha da alış veriş yapmam pazaramadan

Ürünü satın aldıktan sonra siparişim iptal edildi parayı geri gönderdiler daha da alış veriş yapmam pazaramadan
Haklısınız hocam

Satmaz mı? Bal gibide satıyorlar toplu head&shoulders şampuanda indirim oluyordu satıcının puanı vb.de gayet iyiydi aldım ürün geldi sahte çıktı şampuan slime gibiydi sadece kokusu biraz benziyordu ama onunda orijinali ile pek alakası yoktu nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz sanki amazon linki ürün atmış gibi.
Hocam satıcısı pazarama ise ve sahte gönderdiyse bu imkansız

Muhtemelen siz farklı satıcılardan aldınız

İndirimden bağımsın koklayınca tadı gelen aşırı şekerli ve iç bayan bir koku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,573
Üyeler
173,834
Son üye