pppoe
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
reklam pazarama ürün amazonKod:MERHABA100![]()
KARGO İLE BERABER 49 TL Hayırlı olsun
piyasası 120 tl
reklam pazarama ürün amazonKod:MERHABA100![]()
piyasası 120 tl
Aldım, sahte falan değildir umarım.Kod:MERHABA100![]()
piyasası 120 tl
hayırlı olsun hocamAldım, sahte falan değildir umarım.
ürüne pazarama yazısına tıklayarak ulaşabilirsinizreklam pazarama ürün amazon
Satıcı pazarama değil "Cosmetica" diye bir satıcı yorumları iyi ama bakacağız gelince.hayırlı olsun hocam
pazarama sahte ürün satmaz
tşk nizi alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürüne pazarama yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz
cosmetica araştırabilirsinSatıcı pazarama değil "Cosmetica" diye bir satıcı yorumları iyi ama bakacağız gelince.
Satmaz mı? Bal gibide satıyorlar toplu head&shoulders şampuanda indirim oluyordu satıcının puanı vb.de gayet iyiydi aldım ürün geldi sahte çıktı şampuan slime gibiydi sadece kokusu biraz benziyordu ama onunda orijinali ile pek alakası yoktu nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz sanki amazon linki ürün atmış gibi.hayırlı olsun hocam
pazarama sahte ürün satmaz
tşk nizi alırım
Haklısınız hocamÜrünü satın aldıktan sonra siparişim iptal edildi parayı geri gönderdiler daha da alış veriş yapmam pazaramadan
Hocam satıcısı pazarama ise ve sahte gönderdiyse bu imkansızSatmaz mı? Bal gibide satıyorlar toplu head&shoulders şampuanda indirim oluyordu satıcının puanı vb.de gayet iyiydi aldım ürün geldi sahte çıktı şampuan slime gibiydi sadece kokusu biraz benziyordu ama onunda orijinali ile pek alakası yoktu nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz sanki amazon linki ürün atmış gibi.
Kötü mü yani hocamİndirimden bağımsın koklayınca tadı gelen aşırı şekerli ve iç bayan bir koku
Koku vs kişiseldir ama hemen hemen her zincir markette vardır bu. Bi koklayıp ona göre hareket edin.Kötü mü yani hocam
Alanlar iade mi etsin birdaha