Neler Yeni

Ayağı kırılmış Yavru kediye veteriner ne yapar?

Niravi

80+
Binanın önünde baktığım 3 tane kedi var 3 üde kardeş 4 5 aylıklar ve 2 gün önce bir kedi farkettim başka bir yavru kedi gelmişti onların yanına ama görememiştim sadece kaçarken gözüme gözükmüştü bugün mama verdiğimde oda geldi ve yedi sütten yeni kesilmiş gibiydi küçüktü daha ve arka sağ ayağını havada tutuyordu acaba kırılmış olabilirmi ? Kırıldıysa belediye veterinerine götürürsem ayağını desteklicek birşeyler yaptıktan sonra geri verirlermi yoksa barınağamı atarlar ?

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
ayağını yukarda tutması kırıldığı anlamına gelmez
veterine götürürsen tedevasini yapar ücretsiz olarak

Niravi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayağını yukarda tutması kırıldığı anlamına gelmez
veterine götürürsen tedevasini yapar ücretsiz olarak
kırılmış gibi tutuyor koşarken falan hiç yere basamıyor incinmişde olabilir ama insanlardan çok korkuyor bir insan yapmış olabilir bizim binada çok fazla hayvan sevmeyen kişi var onlardan birisi yaptıysa kırmıştır isteyerek inciltemez diye düşünüyorum
arabasının bozulmasını bile kedilere atıyorlar okadar düşünün gitmesi için yönetime şikayet ediyorlar eskiden 20 30 tane kedi vardı şimdi 5 6 tane var koskoca sitede

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
kırılmış gibi tutuyor koşarken falan hiç yere basamıyor incinmişde olabilir ama insanlardan çok korkuyor bir insan yapmış olabilir bizim binada çok fazla hayvan sevmeyen kişi var onlardan birisi yaptıysa kırmıştır isteyerek inciltemez diye düşünüyorum
Hocam göster cikar zaten ortaya. Küçük kedilerde burkulmalar çok oluyor. Teni de narin bir sey batmis dahi olabilir.

Eclipse

80+ Bronze
Onu gidip göstermen gerekiyor. Burada veteriner çıksa bile görmek isteyecek ya da görmeden sağlıklı bir yorum yapamayacak. Bilen görmeli.

Top Bottom