Ayağım çok acıyor nasıl geççek

E0q1NoX

80+
Reaksiyon skoru
98
ayağımın üstüne xbox düşürdüm gazi gibi geziyorum hala daha ortalıkta nasıl veya ne zamana geçer 1 metreden falan tak diye düştü allaha şükür konsolda bir şey yok

ayağımın üstüne xbox düşürdüm gazi gibi geziyorum hala daha ortalıkta nasıl veya ne zamana geçer 1 metreden falan tak diye düştü allaha şükür konsolda bir şey yok
Krem sür

yani sence bir haftada azalmadıysa ağrı çatlak vb olması çok mümkün değil mi doktora git kremle fln olmaz çatlaksa. röntgen cektir

(pardon 1 hafta diye okumusum e**ek gibi. Eger agrı bir kaç gunde azalmazsa doktora ama ayagının ustune dustuyse sorun olma ihtimali var basitte olsa, morluk ve agrı takıbıne bak doktora git sorun olursa)

Geçen aylarda bisikletle giderken üstüne düştüm 1 ay şiddetli ağrı geçmedi galiba seninkide benimki gibi olabilir

Geri