Ayakkabının tabanı çok rahatsız ediyor

Reaksiyon skoru
8
Az çok başlıktan anlaşıldigi gibi ama az detaylandirayim mekap ayakkabim var ve ayakkabı düz taban ve sert oldugu icin ayaklarım iste iken cok agiriyor ve bende onun icin tabanlık bakiyorum ama bunlardan hic anlamıyorum biraz gpt den yardim istedim ama gene cok anlamadim bana bu tabanligi onerdi siz ne önerirsiniz
Not:benim ayagim düz taban degil

Ben flodan almıştım bir jel tabanlık bir de süngerli kumaş tabanlık. Kumaş olan daha hoşuma gitti terletmiyor. Ayakkabın 44, tabanlığı da 44 beden aldın ama ayakkabıya sığmadı diyelim ucundan kesip yeniden şekillendirebiliyorsun. Bu attığında kesilecek yer yok. Bence herhangi bir ayakkabı mağazasına gidip görerek dokunarak al.

Ben flodan almıştım bir jel tabanlık bir de süngerli kumaş tabanlık. Kumaş olan daha hoşuma gitti terletmiyor. Ayakkabın 44, tabanlığı da 44 beden aldın ama ayakkabıya sığmadı diyelim ucundan kesip yeniden şekillendirebiliyorsun. Bu attığında kesilecek yer yok. Bence herhangi bir ayakkabı mağazasına gidip görerek dokunarak al.
Knk işten sonra maalesef gidip bakma gibi şansım yok bu yüzden internetten kullananlardan öneri almak istiyorum

İkisinden birini kullanabilirsin. Ben 2. kullanmıştım, gayet memnundum. Sürekli ayakta çalışmama ve kilolu biri olmama rağmen rahatsız etmedi ve yormadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,025
Üyeler
192,592
Son üye
LorethLorien
Geri