z0rden
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
- Bütçe
- 200
ayakkabı tabanım artık delindiği için (3 yıldır aynı ayakkabıyı kullanıyorum) yeni bir taban arıyorum birkaç tane buldum sizce hangisi bunun dışındaki önerilere de açığım (bana sorarsanız x30 hava sirkülasyonu var var x45te yastıklama q90 ikisi bir arada active teamınkide q90 gibi ama hava almıyor herhalde golite ise bambaşka bir fantezisi var iyice arada kaldım)
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
BLACK DEER X30 Yumuşak Ortopedik Tabanlık,rahat Tabanlık,konfor Tabanı,spor Tabanlığı,erkek,kadın,siyah - Fiyatı, Yorumları
X30 Yumuşak Ortopedik Tabanlık,rahat Tabanlık,konfor Tabanı,spor Tabanlığı,erkek,kadın,siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
ACTIVE TEAM SG01 | Yumuşak Memory Foam Hafızalı, Günlük Ayakkabı Tabanı, Darbe Emici, Konforlu Iç Tabanlık - Fiyatı, Yorumları
SG01 | Yumuşak Memory Foam Hafızalı, Günlük Ayakkabı Tabanı, Darbe Emici, Konforlu Iç Tabanlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
BLACK DEER X45 Yumuşak Ortopedik Tabanlık,rahat Tabanlık,konfor Tabanlık,spor Tabanlık,erkek,kadın,siyah - Fiyatı, Yorumları
X45 Yumuşak Ortopedik Tabanlık,rahat Tabanlık,konfor Tabanlık,spor Tabanlık,erkek,kadın,siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
BLACK DEER Q90 Memory Foam Spor Ayakkabı Iç Tabanlık,yumuşak Ortopedik Tabanı,rahat Tabanlık,erkek,kadın,siyah - Fiyatı, Yorumları
Q90 Memory Foam Spor Ayakkabı Iç Tabanlık,yumuşak Ortopedik Tabanı,rahat Tabanlık,erkek,kadın,siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
GoLite Konforlu Rahat Ayakkabı Tabanlığı, Yumuşak Masaj Etkili Ortopedik Tabanlık Insole - P22 Siyah - Fiyatı, Yorumları
Konforlu Rahat Ayakkabı Tabanlığı, Yumuşak Masaj Etkili Ortopedik Tabanlık Insole - P22 Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol