Ayarlamalar Sonrası FPS Düşüşü

Reaksiyon skoru
29
Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim minecraftta 600 700 fps ortalama alırken 120 hatta 70 lere kadar düştü. ekran kartı hiç kullanılmıyor. Yani nvidia ayarlarını mı yanlış yaptım diyeceğim unlostun videosundan izleyerek yaptım. Anlamadığım şekilde fps düşmesi var. PC de darboğazda yok. Parçaları yazıyorum aşşağıya. Çözümü varsa lütfen yardımcı olun.
Ekran kartı: Asus dual rtx 2060
İşlemci: Ryzen 5 3500x
Anakart: Asus b450m dragon
Ramlar: 2x8 3600mhz
Bir yerde yanlış var ama bulamadım. Anakart driverlar her şeyi düzügün kurdum. Kontrol ettim tekrar tekrar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Unlostun videoda fps yüksek olanlar yapmasın diyor dikkat edersen gerekli değil tekrar aynı ayarlara geçiş yap

Unlost ab fps düşürmüş

Deniyicem ama daha öncede aynı ayarları yaprak kullanıyordum. Formattan sonra böyle bir sorun çıktı. Driverları topran silip yüklemek mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unlost ab fps düşürmüş
Daha öncede aynı ayarları kullanarak dehşet fps alıyodum

Merhaba öncellikle. Yeni harddisk aldım ve ssd deki oyunları silip yükleyip yada aktarmak zor geleceğinden dolayı formata başvurdum ve format attım. Pcyi baştan kurdum ve oyunları tek tek yükledim. Ancak şöyle bir sıkıntım varki oyunlara ekran kartı kullanımı çok düşük. En kolay örnek vereyim minecraftta 600 700 fps ortalama alırken 120 hatta 70 lere kadar düştü. ekran kartı hiç kullanılmıyor. Yani nvidia ayarlarını mı yanlış yaptım diyeceğim unlostun videosundan izleyerek yaptım. Anlamadığım şekilde fps düşmesi var. PC de darboğazda yok. Parçaları yazıyorum aşşağıya. Çözümü varsa lütfen yardımcı olun.
Ekran kartı: Asus dual rtx 2060
İşlemci: Ryzen 5 3500x
Anakart: Asus b450m dragon
Ramlar: 2x8 3600mhz
Bir yerde yanlış var ama bulamadım. Anakart driverlar her şeyi düzügün kurdum. Kontrol ettim tekrar tekrar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşın dediği dogru eski ayarlarına dönmeni tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,862
Son üye
Xuric
Geri