R5 5500 Rtx 4060 yeter mi agaRyzen 5 3600 işlemci
Gtx 1060(2.el),gtx 1660 veya rx 580(2.el)ekran kartı
16gb ram
500gb ssd
144hz monitör
Bunlarla rahat takılacağını düşünüyorum.bu özellikler olsa yeterli. tabii ki daha iyi bilen birisi olacaktır.
r5 5600 yapsan iyi olurR5 5500 Rtx 4060 yeter mi aga
Ya bak ciddi konuşuyorum ustam hafta da max 1 saat yani çünkü çok ağır çalışan adamım yani valorant cs gta 5 oda dediğim gibi hafta da 1 saate sığdıracağım stres atayım diye sizce nasıl bir sistem olmalı. Ha şöyle diyim 3-4 sene gitmesi gerekirr5 5600 yapsan iyi olur
Yok bea ne güncel takıntı emin ol fps umrumda olmaz akıcı olsun yeter 50k monitör dahil bütçem var ona göre birşeyler ayarlarsan sevinirim İçimde laptopta almak var ama linç yerim gibime geliyor aslında laptop tam bana göre her yere götürürüm ve beni oyunlarda memnun eder diye düşünmüştüm.çok da güncel bir takıntın yoksa r3 3100+rx 580 bile işini görür.
şahsen 8 ay 3100+580 kullandım, FH5 dahil olan tüm oyunları sıkıntısız oynadım
Memnun eder. Hatta sürekli seyahat eden birisi iseniz laptop almanız daha mantıklı olur. Laptoplar hakkında ne yazık ki bilgi sahibi değilim, bilgili olan arkadaşlar illaki ulaşacaktır bu konuya.Yok bea ne güncel takıntı emin ol fps umrumda olmaz akıcı olsun yeter 50k monitör dahil bütçem var ona göre birşeyler ayarlarsan sevinirim İçimde laptopta almak var ama linç yerim gibime geliyor aslında laptop tam bana göre her yere götürürüm ve beni oyunlarda memnun eder diye düşünmüştüm.
Peki masaüstü istesek var mı önerin ya masaüstü tam baş belası gibime geliyor böyle kurucan yok yanında ütü makinesi gibi kasa falan…. Ne bileyim laptop daha estetik gibi geliyor gene de masaüstü ve laptop önerilerinizi bekliyorum dostlarMemnun eder. Hatta sürekli seyahat eden birisi iseniz laptop almanız daha mantıklı olur. Laptoplar hakkında ne yazık ki bilgi sahibi değilim, bilgili olan arkadaşlar illaki ulaşacaktır bu konuya.
Peki masaüstü istesek var mı önerin ya masaüstü tam baş belası gibime geliyor böyle kurucan yok yanında ütü makinesi gibi kasa falan…. Ne bileyim laptop daha estetik gibi geliyor gene de masaüstü ve laptop önerilerinizi bekliyorum dostlar
O kadar para vermene gerek yok. Çok fazla bilgisayarda takılan biri değil isenR5 5500 Rtx 4060 yeter mi aga
Çok mantıklı bir tercih olur fiyat da Max 8k bulabilirsiniz. Arkadaşa katılıyorumçok da güncel bir takıntın yoksa r3 3100+rx 580 bile işini görür.
şahsen 8 ay 3100+580 kullandım, FH5 dahil olan tüm oyunları sıkıntısız oynadım