Ayıp ama!

Hitap ederken yuvarlak konuşmuş. Direk hedef gösterme yok.
Yani dava sırasında hakime "bakın burada benden bahsetti" dediğin zaman, hakim sana "nereden biliyorsun, adın geçmemiş" der.
O zaman, "ben biliyorum işte, benimle sorunu var" diyemezsin. Açık delil olmalı. Zaten eleman o yüzden Frekans TV'nin adını vermiş ama bu tarafın ismini kullanmamış.
O hareketleri ve küfürleri ederken "Abdullah" veya "Donanım Arşivi" deseydi, hepsi teker teker yerine konardı. Sallamış ama o kadar erkek değilmiş.
acaba bu şeyin sonu nolcak hocam ?

acaba bu şeyin sonu nolcak hocam ?
Çok detaylı bir dosya hazırlarsın, mahkemeye sunarsın.
Yani karşıdaki şahsın senden bahsettiğini mahkemeye ispatlarsın, mahkeme de ona göre karar verir.
Geçmiş videolardan, yorumlardan, paylaşımlarından vs.
Abdullah'ı veya sitesini hedef aldığını gösteren delilleri toplayıp mahkemeye sunarsın,
Mahkeme de video ile birlikte inceler, husumeti olduğu kanısına varır, ona göre yargılar.

Hitap ederken yuvarlak konuşmuş. Direk hedef gösterme yok.
Yani dava sırasında hakime "bakın burada benden bahsetti" dediğin zaman, hakim sana "nereden biliyorsun, adın geçmemiş" der.
O zaman, "ben biliyorum işte, benimle sorunu var" diyemezsin. Açık delil olmalı. Zaten eleman o yüzden Frekans TV'nin adını vermiş ama bu tarafın ismini kullanmamış.
O hareketleri ve küfürleri ederken "Abdullah" veya "Donanım Arşivi" deseydi, hepsi teker teker yerine konardı. Sallamış ama o kadar erkek değilmiş.
Biz şimdi bu olayları anlayıp Da diyebiliyoruz ama hakim nereden bilecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,279
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri